Yandex Metrica

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan (direkt) mı katılacak? Ön eleme oynayacak mı?

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan (direkt) mı katılacak? Ön eleme oynayacak mı?

Süper Lig'in son haftasında Konyaspor'u deplasmanda 3-1'lik skorla yenerek 24. şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gözler Şampiyonlar Ligi'ne çevrildi. Galatasaray devler liginde en az yarı final oynamanın pilanını yapıyor. Peki Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan (direkt) mı katılacak? Ön eleme oynayacak mı?

Spor

27.05.2024, 08:50

Trendyol Süper Lig'de 2023-2024 sezonu şampiyonu Galatasaray oldu. Fenerbahçe ile son haftaya kadar şampiyonluk yarışına sürdüren Galatasaray Konyaspor'u yenerek kupayı müzesine götürmeyi başardı. Bu şampiyonluk ile 5. yıldıza da sadece 1 şampiyonluk kaldı. Süper Lig'de elde edilen zaferin ardından oyuncular ve taraftarların gözü Şampiyonlar Ligi'ne çevrildi.

Trabzonspor, Avrupa maçı kadrosunu açıkladı! Ruzomberok maçında sahada olacak futbolcular Trabzonspor, Avrupa maçı kadrosunu açıkladı! Ruzomberok maçında sahada olacak futbolcular Haberi Görüntüle

GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE DOĞRUDAN MI KATILACAK?

Galatasaray, Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek. Peki Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan (direkt) mı katılacak? Galatasaray bu sene devler ligine doğrudan katılamayacak. Şampiyonlar Ligi bileti alabilmek için play-off turundaki rakibini elemesi gerekecek. 

MHK başkanı kim olacak? Listede 4 aday var! MHK başkanı kim olacak? Listede 4 aday var! Haberi Görüntüle

GEÇEN SENE 3 TAKIMI ELEYEREK DEVLER LİGİ'NE KATILMIŞTI

Galatasaray geçtiğimiz sene Şampiyonlar Ligi'nde 3. sırada yer almıştı. Galatasaray devler ligine katılabilmek içn 3 takımı elemişti. 2023-2024 Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için ikinci ön eleme turunda 3 takımı geçen Galatasaray adını gruplara yazdırmıştı. 

Jürgen Klopp, milli takım başına mı geçiyor? Jürgen Klopp, milli takım başına mı geçiyor? Haberi Görüntüle

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURALARI NE ZAMAN?

5 Ağustos 2024 tarihinde Galatasaray'ın rakibi belli olacak. Play-off turunda ilk malar 20-21 Ağustos, ikinci maçlar ise 27-28 Ağustos tarihinde oynanacak. Karşılaşmalarda 14 takım mücadele edecek 7'si devler ligine katılma hakkı kazanacak. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading