Yandex Metrica

Galatasaray- Karagümrük maçı berabere biterse ne olur? GS Türkiye Kupası'nda nasıl tur atlar?

Galatasaray- Karagümrük maçı berabere biterse ne olur? GS Türkiye Kupası'nda nasıl tur atlar?

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, bugün evinde Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Tek maç üzerinden oynanacak mücadelede Galatasaray nasıl tur atlar? GS- Karagümrük maçı 1-1 biterse ne olur? uzatmalara gider mi? Mücadeleyi kazanan takım adını bir üst tura yazdıracak ve Trabzonspor'un rakibi olacak. Türkiye Kupası'nın şifresiz maç yayın kanalıda belli oldu. Futbolseverler Galatasaray'ın berabera kalma durumunda uzatma ya da penaltılara gidilir mi? soruları gündemde dolaşmaya devam ediyor. Peki, Galatasaray- Karagümrük maçı berabere biterse ne olur? GS Türkiye Kupası'nda nasıl tur atlar? 

Spor

22.05.2024, 00:03

Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray sahasında Karagümrük ile kozlarını paylaşacak. Yoğun maç programı sebebiyle sarı kırmızılı ekibin bazı oyuncularını dinlendirmesi bekleniyor.

Tek maç üzerinden oynanacak mücadelede Galatasaray nasıl tur atlar? soruları sosyal medyada dolaşmaya devam ediyor. GS- Karagümrük maçı 1-1 biterse ne olur? Maç uzatmaya ya da penaltılara gider mi? soruları futbolseverler tarafından merak ediliyor. 50 bine yakın seyircinin kupa mücadelesini canlı olarak tribünden izlemesi bekleniyor. Keyifli mücadelenini şifresiz yayınlanacağı kanal da belli oldu. Peki, GS Türkiye Kupası'nda nasıl tur atlar? 

Milli sporcu geçirdiği sakatlık sonrası hayatının kararını verdi! Olimpiyata katılmak için parmağını kestirdi! Milli sporcu geçirdiği sakatlık sonrası hayatının kararını verdi! Olimpiyata katılmak... Haberi Görüntüle

GALATASARAY KARAGÜMRÜK BERABERE KALIRSA NE OLUR?

GS- Karagümrük maçı normal sürede berabere biterse maç uzatmalara gider. Uzatmalarda da iki takımdan biri galip çıkmazsa maç penaltılara gider.

Fenerbahçe- Lugano maçına İngiliz VAR atandı Fenerbahçe- Lugano maçına İngiliz VAR atandı Haberi Görüntüle

GALATASARAY KARAGÜMRÜK MAÇI RÖVANŞI VAR MI?

Galatasaray-Karagümrük Türkiye kupası yarı finale yükselme maçı tek maç usulü oynanacak. 

Rizespor'dan Inter'e uzanan ilginç hikaye: İmza atıp kaçmıştı! İtalyan devi transferi duyurdu Rizespor'dan Inter'e uzanan ilginç hikaye: İmza atıp kaçmıştı! İtalyan devi... Haberi Görüntüle

GALATASARAY KARAGÜMRÜK'E YENİLİRSE ELENİR Mİ?

Tek maç üzerine oynanacak musabakada galip gelen taraf adını yarı finale yazdıracak. Kaybeden takım ise elenecek.

Yeni transfer olmuştu! Mourinho yıldz futbolcunun bileti kesti Yeni transfer olmuştu! Mourinho yıldz futbolcunun bileti kesti Haberi Görüntüle

GALATASARAY - KARAGÜMRÜK MAÇI NE ZAMAN?

Galatasaray - Karagümrük maçı 29 Şubat perşembe günü saat 20:45’te başlayacak.

Ergin Ataman'dan flaş imza! 4 yıllık sözleşme... Ergin Ataman'dan flaş imza! 4 yıllık sözleşme... Haberi Görüntüle

GALATASARAY KARAGÜMRÜK MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ın Karagümrük'ü ağırladığı karşılaşma ATV ekranlarından şifresiz olarak ekranlara gelecek.

 

Habere Tepki Ver

0

1

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading