Yandex Metrica

Galatasaray ilk transferini bitirdi! İşte Cimcom'un ilk aslanı...

Galatasaray ilk transferini bitirdi! İşte Cimcom'un ilk aslanı...

Galatasaray, RB Leipzig formasını terleten 18 yaşındaki sağ bek Vincent Bayındır'ı renklerine bağladı. Genç futbolcu sosyal medyadan yaptığı duyuruda transferi kamuoyuna duyurdu.

Spor

16.03.2024, 22:03

Yeni sezon için transfer çalışmalarına erkenden başlayan Galatasaray, sürpriz bir ismi kadrosuna kattı. Galatasaray, RB Leipzig forması giyen 18 yaşındaki ve sağ bek oyuncusu olan genç yetenek Vincen Bayındır'ı renklerine bağladı.

Beşiktaş'ta derbi için büyük soru işareti! Semih Kılıçsoy oynayacak mı? Beşiktaş'ta derbi için büyük soru işareti! Semih Kılıçsoy oynayacak mı? Haberi Görüntüle

VINCENT BAYINDIR TRANSFERİ DUYURDU

Transferi sosyal medya aracılığıyla yaptığı paylaşımla kamuoyuna duyuran Vincent Bayındır, "RB Leipzig'e veda etmek ve aynı zamanda teşekkür etmek istiyorum. Burada çok şey öğrendim ve kendimi geliştirdim. Öğrendiklerim için çok minnettarım. Hayatta her zaman karşılaşılan engeller vardır, ancak önemli olan bu engelleri aşmak ve sahip olunan her fırsatı değerlendirmektir. Galatasaray için oynayacağımı duyurmaktan son derece mutlu ve minnettarım." şeklinde ifadelerle sevincini Galatasaray taraftarı ve hayranlarıyla paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading