Yandex Metrica

Galatasaray ile Karabağ karşı karşıya geliyor! Galatasaray - Karadağ maçı ne zaman, nerede ve hangi kanalda, saat kaçta?

Galatasaray ile Karabağ karşı karşıya geliyor! Galatasaray - Karadağ maçı ne zaman, nerede ve hangi kanalda, saat kaçta?

Süper Lig'e verilen Milli arada Galatasaray ile kardeş ülke Azerbaycan takımı Karabağ karşı karşıya geliyor! Galatasaray maçı ne zaman, nerede ve hangi kanalda ? Futbolseverlerin büyük merakla merakla beklediği Galatasaray, Karabağ maçı saat kaçta? Geliri depremzelere bağışlanacak maçta Galatasaray ile Karabağ karşı karşıya geliyor. Bakü Olimpiyat Stadı'nda 26 Mart Pazar günü oynanacak mücadele, TSİ 19.00'da başlayacak.

Spor

06.05.2024, 04:23

Avrupa futboluna verilen Milli arada Azerbaycan Ligi'nden Karabağ ile temsilcimiz Galatasaray hazırlık maçında karşılaşacak. Futbolseverler Karabağ, Galatasaray maçının hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacağını merak ediyor.

Juventus'tan Kenan Yıldız kararı! Transfer olacak mı? Juventus'tan Kenan Yıldız kararı! Transfer olacak mı? Haberi Görüntüle

GELİRLER DEPREMZEDE AİLELERE BAĞIŞLANACAK

Galatasaray resmi hesabından yapılan paylaşımda, "Galatasarayımızın, 26 Mart Pazar günü saat 19.00'da Karabağ ile Azerbaycan'da oynayacağı hazırlık karşılaşmasının tüm gelirleri depremzede vatandaşlarımıza bağışlanacaktır." ifadesi kullanıldı.

Ferdi Kadıoğlu'nun İngiliz devine cevabı belli oldu! İşte bonservis bedeli... Ferdi Kadıoğlu'nun İngiliz devine cevabı belli oldu! İşte bonservis bedeli... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ

Galatasaray: Okan Kocuk, Boey, Nelsson, Abdülkadir, Dubois, Torreira, Oliviera, Yunus Akgün, Barış Alper, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Olimpiyat oyunları olaylı başladı: Arjantin-Fas maçında 1 saat sonra gelen VAR kararı sonucu değiştirdi Olimpiyat oyunları olaylı başladı: Arjantin-Fas maçında 1 saat sonra gelen... Haberi Görüntüle

60 BİN BİLET SATILDI

Karabağ Kulübü Sözcüsü Gündüz Abbaszade, Galatasaray'la yapacakları ve geliri depremzedelere bağışlanacak özel maç için 60 bin bilet satıldığını açıkladı. Abbaszade, "Sadece bilet satışından elde edilen gelirler değil, reklam ve yayın gelirleri de depremzedelere bağışlanacak. Hepsini şeffaf biçimde açıklayacağız. Tüm gelirler, son kuruşuna kadar Türkiye'ye, deprem bölgesine gönderilecek." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading