Yandex Metrica

Galatasaray - Hatayspor karşılaşmasının VAR hakemi açıklandı

Galatasaray - Hatayspor karşılaşmasının VAR hakemi açıklandı

Trendyol Süper Lig'i lider konumda sürdüren Galatasaray'ın 31. hafta mücadelesinde bu akşam Atakaş Hatayspor'u evinde misafir edeceği karşılaşmanın video yardımcı hakemi (VAR) belli oldu.

Spor

04.04.2024, 01:49

Galatasaray'ın Atakaş Hatayspor'u evinde ağırlayacağı maçın VAR hakemi TFF tarafından açıklandı.

Yapay zeka Galatasaray'ı ele geçirdi! Kombineler çalındı mı? Yapay zeka Galatasaray'ı ele geçirdi! Kombineler çalındı mı? Haberi Görüntüle

VAR HAKEMİ BELLİ OLDU

Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray'ın Atakaş Hatayspor'u konuk edeceği maçın video yardımcı hakemi (VAR) belli oldu. Galatasaray'ın lider konumunda olduğu ligin bu önemli mücadelesinde VAR hakemi olarak görev alacak isim Serkan Tokat olarak açıklandı.

Galatasaray'a talip yağıyor! Davinson için bakın ne kadar bedel belirlendi Galatasaray'a talip yağıyor! Davinson için bakın ne kadar bedel belirlendi Haberi Görüntüle

YARDIMCILAR DA AÇIKLANDI

Ayrıca, müsabakanın asistan video yardımcı hakemleri (AVAR) olarak Emre Kargın ve Kerem Ersoy görev yapacaklar. Maçın düdük çalacak hakemi ise Ali Şansalan olacak. Şansalan'ın yardımcılıklarını ise Aleks Taşçıoğlu ve Mehmet Kısal yapacak. Maçın 4. hakemi ise Mehmet Türkmen olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading