Yandex Metrica

Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa final maçı bugün mü, ne zaman? Fenerbahçe Süper Kupa maçına çıkacak mı, U19'la mı çıkacak?

Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa final maçı bugün mü, ne zaman? Fenerbahçe Süper Kupa maçına çıkacak mı, U19'la mı çıkacak?

Süper Kupa finaliyle ilgili araştırmalar hız kazandı. Turkcell Süper Kupa finali, Süper Lig'in şampiyonu olan Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Fenerbahçe arasında oynanacak. Peki, Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa final maçı bugün mü, ne zaman? Fenerbahçe Süper Kupa maçına çıkacak mı, U19'la mı çıkacak?
 

Spor

07.04.2024, 17:18

Milli ara sonrasında Galatasaray ve Fenerbahçe, ligde oynadıkları maçları kazanarak morallerini yükseltti. Sezonun sona ermesine kısa bir süre kala, her iki takım da ligde zirve mücadelesini sürdürüyor. 2022/23 sezonunun lig şampiyonu olan Galatasaray ve Türkiye Kupası'nı kazanan Fenerbahçe, kupada final oynamaya hak kazandı. Eğer kupada 90 dakika boyunca eşitlik bozulmazsa, maç uzatmalara gidecek ve ardından penaltı atışlarıyla kupayı kazanan takım belirlenecek.

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik daha önce yaptığı açıklamada, Süper Kupa maçının ileri bir tarihe ertelenmesi ve karşılaşmanın yabancı bir hakem tarafından yönetilmesi için ıslak imzalı başvuru yaptıklarını belirtmişti. Bilecik, açıklamasında ayrıca 19 yaş altı takımıyla sahaya çıkma kararı aldıklarını ifade etmişti. Peki, Galatasaray - Fenerbahçe Süper Kupa final maçı bugün mü, ne zaman? Fenerbahçe Süper Kupa maçına çıkacak mı, U19'la mı çıkacak?

2026 Dünya Kupası, ABD'nin elinden alınabilir! FIFA karar verecek 2026 Dünya Kupası, ABD'nin elinden alınabilir! FIFA karar verecek Haberi Görüntüle

GALATASARAY---FENERBAHÇE-SÜPER-KUPA-FİNAL-MAÇI-BUGÜN-MÜ,-NE-ZAMAN.jpg

Son dakika: Fenerbahçe Cenk Tosun transferini resmen açıkladı Son dakika: Fenerbahçe Cenk Tosun transferini resmen açıkladı Haberi Görüntüle

GALATASARAY - FENERBAHÇE SÜPER KUPA FİNAL MAÇI BUGÜN MÜ, NE ZAMAN?

TFF'nin açıklaması doğrultusunda, Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki Süper Kupa final maçı 7 Nisan Pazar günü saat 21:30'da ATV kanalında yayınlanacak.

McTominay, Galatasaray'ın ellerinden kayıp gitti McTominay, Galatasaray'ın ellerinden kayıp gitti Haberi Görüntüle

SÜPER KUPA NEREDE OYNANACAK?

Süper Kupa finali, Şanlıurfa 11 Nisan Stadyumu'nda gerçekleştirilecek.

Lille takımı güçlü mü? Fenerbahçe Lille'i yenebilir mi? Lille takımı güçlü mü? Fenerbahçe Lille'i yenebilir mi? Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE SÜPER KUPA MAÇINA U19'LA MI ÇIKACAK?

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik, Galatasaray ile yapılacak Süper Kupa maçında 19 yaş altı takımıyla sahaya çıkacaklarını açıkladı.

Bilecik konuşmasını şu şekilde sürdürdü, “ Bütün hazırlığımızı 19 yaş altı takımımızla Urfa'ya gitme şeklinde yaptık. Taraftarlarımız maçın skorunu düşünüyor. Son derece iyi bir akılla Urfa'ya gidiyoruz. Sizleri kötü hissettirecek, sıkıntıya sokacak bir noktada olmayacaksınız.

Taraftarlarımızın da maça gitme organizasyonu yapmasına gerek duymuyoruz. Urfa kentine de bir söz verelim, uygun bir tarihte Fenerbahçe A takımını Urfa'ya götürerek, takımımızı Urfa'daki kardeşlerimize izlettireceğiz." açıklamasında bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading