Yandex Metrica

Galatasaray Fenerbahçe derbilerinde kartlar havada uçuyor

Galatasaray Fenerbahçe derbilerinde kartlar havada uçuyor

Son dakika haberleri... Bu hafta sonu oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbileri öncesi geçmiş maçlarda çıkan kartlar şaşırttı.

Spor

23.01.2024, 18:19

Süper Lig'de 13.hafta dev bir maça tanıklık edecek.

Galatasaray ve Fenerbahçe Ali Sami Yen Spor Komleksi NEF Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak.

Derbi öncesi iki takım oyuncularının geçmiş maçlarda yaşadığı arbede sonrası gördüğü kırmızı kart ve sarı kartların çokluğu dikkat çekiyor.

Tarihinde 55 kez karşılaşan iki ezeli rakibin maçlarında toplam 42 kırmızı kart ve 324 sarı kart gösterildi.

Söz konusu maçların yakın tarihine bakıldığında Galatasaray'da Emre Aşık 3, Hasan Şaş ile Younes Belhanda 2'şer, Badou Ndiaye, Felipe Melo, Sabri Sarıoğlu, Engin Baytar, Tomas Ujfalusi, Milan Baros, Abdul Kader Keita, Arda Turan, Cassio Lincoln, Alioum Saidou, Orhan Ak, Volkan Arslan, Joao Batista ve Bülent Korkmaz ise birer kez kırmızı kart gördü.

Fenerbahçe'de ise Diego Lugano 3, Volkan Demirel ile Bruno Alves 2'şer, Hasan Ali Kaldırım, Jailson, Roberto Soldado, Luis Nani, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Issiar Dia, Selçuk Şahin, Semih Şentürk, Gökhan Gönül, Deivid de Souza, Ariel Ortega, Fabio Luciano ve Deniz Türüç ise birer kez kırmızı kartla cezalandırıldı.

2024-2025 TFF 1. Lig fikstürü açıklandı mı? İşte tam liste 2024-2025 TFF 1. Lig fikstürü açıklandı mı? İşte tam liste Haberi Görüntüle

SON DERBİDE KIRMIZI KART ÇIKMADI

Fenerbahçe ve Galatasaray son olarak geçen sezon ligin ikinci devresinde Kadıköy'de karşılaştı. Konuk ekibin 1-0 kazandığı mücadelede sadece 4 sarı kart çıktı.

Sarı-lacivertlilerde Mert Hakan Yandaş ve Caner Erkin, Aslan'da ise Marcelo Saracchi ve Martin Linnes sarı kart gördü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading