Yandex Metrica

Galatasaray'da Mertens sevinci: Dönüyor!

Galatasaray'da Mertens sevinci: Dönüyor!

Lider Galatasaray'ın ortasahasının en önemli isimlerinden birisi olan Driens Mertens sakatlıktan döndü.Adana Demirspor karşısında Mertens'in Okan Buruk'un şans vermesi halinde forma giymesi bekleniyor.

Spor

23.01.2024, 20:38

Süper Lig ekibi Galatasaray'ın yaz transfer sezonunda kadrosuna kattığı ve gösterdiği performansla hem ilk 11'in hemde taraftarın vazgeçilmez oyuncusu olan Driens Mertens'ten sevindirici haber geldi. Geçtiğimiz ay sakatlanan ve sakatlandığı süreçten bu yana rahat maç kazanamayan sarı kırmızılılar, Mertens'in dönüşüyle Adana Demirspor'u taraftarının önünde mağlup etmek istiyor. 

Ve Talisca Süper Lig'e dönüyor! Beşiktaş mı, Fenerbahçe mi, Galatasaray mı? Ve Talisca Süper Lig'e dönüyor! Beşiktaş mı, Fenerbahçe mi, Galatasaray... Haberi Görüntüle

10'SUZ OLMUYOR

 Belçikalı yıldızın yokluğundaki 2 maçta 1 gol atabilen sarı-kırmızılılarda teknik direktör Okan Buruk, Adana Demirspor mücadelesi öncesinde deneyimli futbolcuyu 2. yarı alması bekleniyor. Belçikalı sadece ofans değil yokluğunda Sarı-Kırmızılı takımın defans gücü de düştü. 

Felipe Melo'dan Fenerbahçelileri çıldırtacak paylaşım Felipe Melo'dan Fenerbahçelileri çıldırtacak paylaşım Haberi Görüntüle

GALATASARAY FORMASIYLA MERTENS

Dries Mertens bu sezon Galatasaray formasıyla 22 resmi maça çıktı. 35 yaşındaki yıldız, bu karşılaşmalarda 6 gol ve 3 asist kaydetti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading