Yandex Metrica

Galatasaray Barış Alper Yılmaz'ın bonservisini belirledi

Galatasaray Barış Alper Yılmaz'ın bonservisini belirledi

Galatasaray'ın genç yıldızı Barış Alper Yılmaz, Avrupa'nın büyük kulüplerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılı kulüp, oyuncusu için en az 20 milyon euro bonservis bedeli belirledi.

Spor

21.02.2024, 15:03

Galatasaray'ın yetenekli futbolcusu Barış Alper Yılmaz, gösterdiği üstün performansla Avrupa kulüplerinin dikkatini çekiyor. Sabah'ın haberine göre, Yılmaz, Sparta Prag ile oynanacak maçta birçok Avrupa kulübünün scout ekipleri tarafından yakından takip edilecek.

Beşiktaş'ta rekabet alevlendi! Immobile sonrası Aboubakar ve Muleka işi şova döktü Beşiktaş'ta rekabet alevlendi! Immobile sonrası Aboubakar ve Muleka işi şova... Haberi Görüntüle

AVRUPA KULÜPLERİ PEŞİNDE

Barış Alper Yılmaz, bu sezon Okan Buruk'un sisteminde önemli bir role sahip oldu ve tüm kulvarlarda gösterdipği performansla takımın vazgeçilmezlerinden biri haline geldi. Genç futbolcunun, özellikle İngiltere, İtalya ve Almanya'dan teklifler alması bekleniyor.

Galatasaray'da sürpriz ayrılık: Rusya ligine kiralandı Galatasaray'da sürpriz ayrılık: Rusya ligine kiralandı Haberi Görüntüle

GALATASARAY'IN BONSERVİS BEKLENTİSİ

Galatasaray, Barış Alper Yılmaz için en az 20 milyon euro bonservis geliri elde etmeyi hedeefliyor. 23 yaşındaki futbolcunun kulüple 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor, bu da Galatasaray'ın pazarlık gücünü artırıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading