Yandex Metrica

Galatasaray'a destek veren Cenk Tosun, Beşiktaş taraftarının tepkisini çekti

Galatasaray'a destek veren Cenk Tosun, Beşiktaş taraftarının tepkisini çekti

Son dakika haberleri... Everton forması giyen Cenk Tosun, Galatasaray - Beşiktaş maçını NEF Stadyumu'ndan takip etti. Karşılaşma sonrası konuşan milli golcünün sözleri eski takımının taraftarlarını sinirlendirdi.

Spor

23.01.2024, 18:58

Sakatlığından dolayı Türkiye'ye gelen Everton'un Türk golcüsü Cenk Tosun, Galatasaray - Beşiktaş derbisini stadyumdan takip etti.

Sezon sonu Süper Lig'de oynamasına kesin gözüyle bakılan Cenk, derbi sonrası Galatasaray'ın haklı bir galibiyet aldığını belirtince Beşiktaş taraftarlarını tepkisine maruz kaldı.

Beyaz TV mikrofonlarına konuşan milli golcü, "Galatasaray galibiyeti hak etti. Son 15 dakikaya kadar iyi oynadı. Barcelona maçına daha özgüvenli çıkacaklar. Türk olarak Perşembe günü hepimiz Galatasaray'ı destekleyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada gündem olan açıklamanın ardından Beşiktaşlı taraftarlar eski golcülerine tepki gösteren paylaşımlarda bulundu.

Tolunay Kafkas'tan sert sözler: Hakemler adil değil Tolunay Kafkas'tan sert sözler: Hakemler adil değil Haberi Görüntüle

CENK TOSUN: DOĞRU OLMAZ

Kariyeri hakkında da biligler veren Cenk Tosun, “Everton ile sözleşmem var yaza kadar. Onu şimdiden söylemek doğru olmaz. Beşiktaş’a her sene yazılıyor, sözleşmem var yaza kadar Everton’da devam, ondan sonra karar vereceğiz" dedi.

Türkiye'de son 10 yılda en çok kupa alan takım hangisi? Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor kaç kupa aldı? Türkiye'de son 10 yılda en çok kupa alan takım hangisi?... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞLI TARAFTARLARDAN CENK TOSUN'A TEPKİ

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading