Yandex Metrica
  • G.ALTIN

    7.254,32

  • DOLAR

    43,8572

  • EURO

    51,6908

  • BIST 100

    14.050,83

  • BITCOIN

    $63.986

Gabriel Sara Brezilya Milli Takımına göz kırptı! Ancelotti'den tam not aldı

Gabriel Sara Brezilya Milli Takımına göz kırptı! Ancelotti'den tam not aldı

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Juventus’u 5-2 mağlup ettiği tarihi gecede performansıyla yıldızlaşan Gabriel Sara, tribünde maçı takip eden Carlo Ancelotti’yi adeta mest etti. Orta sahadaki dinamizmi, oyun kurulumundaki liderliği ve skora katkısıyla dikkat çeken Brezilyalı futbolcunun, bu performansının ardından milli takım için güçlü bir aday haline geldi.

Galatasaray formasıyla son haftalarda yükselen performansını Juventus karşısında adeta taçlandıran Gabriel Sara, dev maçta sergilediği oyunla futbol otoritelerinden tam not aldı. Sezonun bir bölümünde yedek kalan ancak formayı yeniden kaptıktan sonra her hafta üzerine koyan Sambacı, kritik karşılaşmada orta sahadaki liderliği ve enerjisiyle gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

ANCELOTTI’NİN RADARINA GİRDİ

Mücadeleyi tribünden takip eden Carlo Ancelotti’nin de Sara’nın performansından etkilendiği öğrenildi. Daha önce Juventus’u da çalıştıran tecrübeli teknik adamın, kadrodaki sakatlıklar nedeniyle alternatif isimler üzerinde durduğu ve Brezilyalı yıldızı milli takım için değerlendirmeye aldığı konuşuluyor. Sara’nın büyük maçtaki özgüveni ve oyun disiplininin Ancelotti’nin dikkatini çektiği belirtiliyor.

'ÖZEL BİR GECEYDİ' MESAJI

Başarılı futbolcu ise maç sonrası yaptığı paylaşımda temkinli bir duruş sergiledi. Karşılaşmayı 'hayalini kurduğu türden özel bir gece' olarak tanımlayan Sara, takımın ortaya koyduğu mücadele ruhuyla gurur duyduğunu ifade etti. Ayağının yere bastığını vurgulayan yıldız isim, tüm odağın rövanş maçında olduğunu belirterek henüz hiçbir şeyin bitmediğinin altını çizdi.

TRHABER

Berşan Taşkaya

Benzer Haberler

Daha fazlası →