Yandex Metrica

Fransızların 'Galaksi Takımı' gaza basamıyor! PSG kazanmayı unuttu

Fransızların 'Galaksi Takımı' gaza basamıyor! PSG kazanmayı unuttu

Ligue 1'in 25. hafta karşılaşmasında Paris Saint-Germain, evinde Reims ile 2-2 berabere kalarak puanları paylştı. Böylece PSG ligde üst üste 3. beraberliğini elde etmiş oldu.

Spor

12.03.2024, 09:35

Paris Saint-Germain ile Reims, Ligue 1'in 25. haftasında Parc des Princes Stadı'nda mücadele etti ve 2-2 berabere kalarak büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Galatasaray'da 5 ayrılık birden! Okan Buruk talimat verdi Galatasaray'da 5 ayrılık birden! Okan Buruk talimat verdi Haberi Görüntüle

PSG İLE REIMS PUANLARI BÖLÜŞTÜ

Parc des Princes Stadı'nda mücadele edilen 25. hafta karşılaşmasının 6. dakikasında Reims, Marshall Munetsi'nin golüyle 1-0'lık skoru elde etti. Mücadelenin 17. dakikasında Yunis Abdelhamid'in kendi ağlarına attığı gol ile PSG beraberliği yakaladı ve 19. dakikada Gonçalo Ramos'un golüyle 2-1'lik skorla avantajı eline aldı. Fakat yüklenmeye devam eden Reims, 45. dakikada Oumar Diakite'nin golüyle beraberliği yakaladı ve ilk yarı 2-2 berabere sonuçlandı. 2. yarıda gol olmayınca da maç bu skorla sona erdi.

Galatasaray rotayı İngiltere'ye çevirdi: Transferde 2 isim var Galatasaray rotayı İngiltere'ye çevirdi: Transferde 2 isim var Haberi Görüntüle

ÜST ÜSTE 3. BERABERLİK TARAFTARI HÜSRANA UĞRATTI

Bu sonuçla beraber PSG, ligde üst üste 3. beraberliğini aldı ve taraftarlarını adeta hayalkırıklığına uğratan bir oyun sergiledi. PSG'nin yıldız futbolcusu Kylian Mbappe, maça oyunun 73. dakikada dahil oldu. Ligue 1 lideri PSG, bu sonuçla puanını 56'ya çıkarırken yerini de korudu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading