Yandex Metrica

Filenin Sultanları şov yapıyor! olimpiyat elemelerinde 3'te 3

Filenin Sultanları şov yapıyor! olimpiyat elemelerinde 3'te 3

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri'nde Peru'yu 3-1 mağlup ederek üst üste üçüncü galibiyetini aldı.

Spor

22.03.2024, 16:35

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2024 Paris Olimpiyat Elemeleri'nde gösterdikleri etkileyici performansı sürdürüyor. Tokyo'daki Yoyogi Spor Salonu'nda gerçekleşen son maçlarında Peru'yu 3-1 mağlup ederek üçte üç yaparak dikkatleri üzerine çekti.

Suarez ipten aldı! Copa America'nın üçüncüsü Uruguay oldu Suarez ipten aldı! Copa America'nın üçüncüsü Uruguay oldu Haberi Görüntüle

İLK SETTE ÜSTÜNLÜK

Filenin Sultanları, karşılaşmaya oldukça iyi bir başlangıç yaparak ilk seti 25-18 gibi net bir skorla kazandı. Oyunun başından itibaren üstün bir performans sergileyen Türkiye, rakip Peru karşısında ilk seti rahat bir şekilde alarak avantajı eline geçirdi.

TFF başkanı Mehmet Büyükekşi'ye dört büyüklerden imza yok! TFF başkanı Mehmet Büyükekşi'ye dört büyüklerden imza yok! Haberi Görüntüle

İKİNCİ SETTE MAĞLUBİYET

Ancak, ikinci sette işler daha çekişmeli bir hal aldı. Rakip Peru, seti 27-25 kazanarak maçta dengeyi sağladı. İkinci setteki çekişmeli mücadele, her iki takımın da galibiyet için büyük bir çaba gösterdiğini gösterdi.

Galatasaray'da resmi açıklama an meselesi! Wendel ve Guela Doue... Galatasaray'da resmi açıklama an meselesi! Wendel ve Guela Doue... Haberi Görüntüle

ÜÇÜNCÜ SETTE LİDERLİK

Üçüncü sette Filenin Sultanları, oyunun kontrolünü tekrar ele geçirdi. Bu seti 25-17 kazanarak skoru 2-1 yaptılar ve maçta öne geçtiler. Takımın oyuncuları, üst düzey performanslarıyla göz doldurdu.

Mourinho, Lugano maçı öncesi iddalı konuştu: 'Kazanmak için geldik, rövanşı düşünmüyorum' Mourinho, Lugano maçı öncesi iddalı konuştu: 'Kazanmak için geldik, rövanşı... Haberi Görüntüle

DÖRDÜNCÜ SETTE TÜRKİYE KAZANDI

Dördüncü set ise büyük bir heyecana sahne oldu. Uzun süren ve çekişmeli anlarla dolu seti 29-27 kazanan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Peru karşısında 3-1 galip gelerek büyük bir başarı elde etti.

Fatih Terim'in Bodrum'dan olay paylaşımı Fatih Terim'in Bodrum'dan olay paylaşımı Haberi Görüntüle

OLİMPİYAT ELEMELERİNDE TÜRKİYE PERFORMANSI

Türkiye, olimpiyat elemelerindeki bu zaferle birlikte Porto Riko ve Bulgaristan'ı da 3-0 mağlup ederek üst üste üç galibiyet elde etti. Bu sonuçlarla Filenin Sultanları, elemelerdeki çıkışlarını sürdürüyor.

Beşiktaş'ta rekabet alevlendi! Immobile sonrası Aboubakar ve Muleka işi şova döktü Beşiktaş'ta rekabet alevlendi! Immobile sonrası Aboubakar ve Muleka işi şova... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE, ARJANTİN İLE KARŞILAŞACAK

A Milli Kadın Voleybol Takımı, yarınki dördüncü maçında Arjantin ile karşı karşıya gelecek. Takımın bu maçta da aynı performansı sergileyerek Paris Olimpiyat Oyunları için kota kazanmaya çalışacağı belirtiliyor.

Elemelerde gruplarında ilk iki sırada yer alan ülkeler, Paris Olimpiyat Oyunları'na katılma hakkı elde edecekler. Türkiye, bu hedefe ulaşmak için büyük bir kararlılıkla mücadele ediyor.

Maç Detayları:

  • Türkiye: 3 - Peru: 1
  • Salon: Yoyogi
  • Hakemler: Lassi Denny Francisco Cespedes (Dominik Cumhuriyeti), Sung Hae-Yoeun (Güney Kore)
  • Türkiye: Derya Cebecioğlu, Aslı Kalaç, Ebrar Karakurt, İlkin Aydın, Kübra Akman, Elif Şahin (Simge Aköz, Ayça Aykaç, Hande Baladın, Vargas, Cansu Özbay)
  • Peru: Ysabella Sanchez, De La Pena, Rodriguez, Vigil, Guerrero, Ecker (Patino, Esmeralda Sanchez, Ortiz, Yabar, Almeida, Montes)
  • Setler: 25-18, 25-27, 25-17, 29-27
  • Süre: 108 dakika

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading