Yandex Metrica

Filenin Sultanları, İsveç antrenörünü çaresiz bıraktı

Filenin Sultanları, İsveç antrenörünü çaresiz bıraktı

Filenin Sultanları doludizgin gidiyor. Kızların İsveç'i de devirdiği maçta rakip takım antrenörünün söylediği o sözler gündeme damga vurdu.

Spor

19.05.2024, 22:41

A Milli Kadın Voleybol Takımı, 2021 Avrupa Şampiyonası D Grubu'ndaki 3. maçında İsveç'i 3-0 yendi.

Romanya'nın Kaloşvar kentindeki BT Arena'da oynanan karşılaşmada İsveçli Isabelle Haak'ın ilk setin son bölümünde yaptığı hatalarla oyuna ortak olan ay-yıldızlılar, çekişmeli geçen seti 31-29 aldı.

İkinci sete 8-0'lık seriyle başlayan milliler, farkın kapanmasını engelleyemese de 25-21'lik skorla durumu 2-0'a getirdi.

Türkiye, blokta etkili olduğu ve rakibinin manşet hatalarına devam ettiği 3. seti 25-11, karşılaşmayı da 3-0 kazandı.

'Filenin Sultanları', Sırbistan, Romanya, Hırvatistan ve Bulgaristan'ın ortaklaşa düzenlediği şampiyonadaki 3. maçından da galip ayrıldı.

Maç sırasında İsveç Antrenörü Ettore Guidetti'nin İsveçli voleybolculara söylediği sözler ise güne damgasını vurdu. 

Set arasında öğrencilerine taktik veren Guidetti, Filenin Sultanları karşısında çaresizliğini ifade ederken, kızlardan 'morallerini bozmamalarını' istedi. 

Türk Milli Takımına karşı mücadele ederek tecrübe kazanmalarını tavsiye eden Guidetti, "Her zaman böyle bir takıma karşı oynama şansımız yok. Oynayın ve tecrübe kazanın. Pozitif ve agresif olun" diye konuştu. 

Guidetti'nin görüntülerini sosyal medyada on binlerce kişi paylaştı. Rakip takım antrenörünü kendilerine hayran bırakan Filenin Sultanları, bütün Türkiye'yi bir kez daha gururlandırdı. 

Ay-yıldızlılar, gruptaki 4. maçında yarın Finlandiya ile karşılaşacak.

İsveç Milli Kadın Voleybol Takımı Antrenörü İtalyan Ettore Guidetti. 
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading