Yandex Metrica

FIFA'dan Trabzonspor-Fenerbahçe derbisindeki olaylar için açıklama

FIFA'dan Trabzonspor-Fenerbahçe derbisindeki olaylar için açıklama

FIFA Başkanı Gianni Infantino, Trabzonspor-Fenerbahçe derbisinde çıkan olaylar için açıklama yaparak "Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Türkiye Süper Lig maçının ardından tanık olunan şiddet kesinlikle kabul edilemez." ifadelerini kullandı.

Spor

21.04.2024, 02:03

Tabzonspor'un Fenerbahçe'yi ağırladığı derbi maçında ortalığın karışması ve şiddet olaylarının gündeme gelmesi sonrası FIFA'dan açıklama geldi.

Ayrılık sonrası akıllardaki soru: Beşiktaş, Santos'a ne ödeyecek? Ayrılık sonrası akıllardaki soru: Beşiktaş, Santos'a ne ödeyecek? Haberi Görüntüle

KABUL EDİLEMEZ

FIFA Başkanı Gianni Infantino'nun çıkan olaylara yönelik "Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan Türkiye Süper Lig maçının ardından tanık olunan şiddet kesinlikle kabul edilemez." şeklinde ifadeler kullandı.

TSFB2.jpg

Eski hakemlerden Fenerbahçe -Sivasspor maçı penaltı yorumu: Yanlış VAR müdahalesi! Eski hakemlerden Fenerbahçe -Sivasspor maçı penaltı yorumu: Yanlış VAR müdahalesi! Haberi Görüntüle

FUTBOLCULAR GÜVENDE OLMALI

Infantino yaşanan olaylardan futbol adına üzüntü duyduğunu belirterek "Bunların saha içinde ya da dışında, sporumuzda ya da toplumumuzda yeri yoktur. Bunu daha önce de söyledim ve yine söyleyeceğim - futbolda istisnasız tüm oyuncular, dünyanın dört bir yanındaki pek çok insana keyif veren bu oyunu oynamak için güvende ve emniyette olmalıdır." dedi.

Samet Akaydin Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Yunanistan devinden karar çıktı! Samet Akaydin Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Yunanistan devinden karar çıktı! Haberi Görüntüle

INFANTINO'DAN ÇAĞRI

Ayrıca güvenlik hususuna da değinen Infantino "İlgili makamları bu hususa her düzeyde riayet edilmesini sağlamaya ve Trabzon'da meydana gelen şok edici olayların faillerinin eylemlerinden sorumlu tutulmalarını sağlamaya çağırıyorum." şeklinde çağrıda bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading