Yandex Metrica

FIFA sıralaması açıklandı! Türkiye yükselişe geçti

FIFA sıralaması açıklandı! Türkiye yükselişe geçti

Son dönemde peş peşe galibiyetler alan ve Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılma hakkı elde eden A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında bir basamak yükseldi. Ay-yıldızlı takım, kasım ayı dünya sıralamasında 37. sıraya çıktı.

Spor

23.01.2024, 22:27

Stefan Kuntz'un ayrılığı sonrası Milli Takım'ın başına geçen Vincenzo Montella'nın ay -yıldızlı futbolcularla peş peşe galibiyetler alarak Almanya'da düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkı elde etmesiyle birlikte FIFA sıralamasındaki yükseliş dikkat çekti.

Beşiktaş'tan Talisca açıklaması: Sadece odaklanmamak gerekiyor Beşiktaş'tan Talisca açıklaması: Sadece odaklanmamak gerekiyor Haberi Görüntüle

MİLLİLER YÜKSELİŞTE

Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği tarafından açıklanan kasım ayı dünya sıralamasına göre Türkiye, 1505,28 puanla bir basamak yükseldi ve 37. sırada yer aldı.

Lille takımı güçlü mü? Fenerbahçe Lille'i yenebilir mi? Lille takımı güçlü mü? Fenerbahçe Lille'i yenebilir mi? Haberi Görüntüle

BREZİLYA DÜŞÜŞTE

Zirvede Arjantin yer alırken sıralamanın ilk 10'u arasında en önemli değişikliği, Brezilya yaşadı. Brezilya takımındaki düşüşün ardından İngiltere üçüncü, Belçika ise dördüncü sıraya yükseldi. Hollanda ise Portekiz'i geçerek 6. sıraya çıktı.

Sevilla'dan En Nesyri transferi açıklaması: Roma'dan teklif almadık Sevilla'dan En Nesyri transferi açıklaması: Roma'dan teklif almadık Haberi Görüntüle

URUGUAY'DAN BÜYÜK SÜRPRİZ

Sıralamadaki en önemli çıkışlardan birini Uruguay gerçekleştirdi. 4 basamak yükselen Uruguay, 11. sırada kendine yer buldu.

Bir sonraki FIFA dünya sıralaması, 21 Aralık'ta açıklanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading