Yandex Metrica

Feyyaz Uçar'dan skandal Semih Kılıçsoy açıklamaları: Ağlamaklı olarak beni aradı "Hiçbir idmana alınmadım" dedi

Feyyaz Uçar'dan skandal Semih Kılıçsoy açıklamaları: Ağlamaklı olarak beni aradı "Hiçbir idmana alınmadım" dedi

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Semih Kılıçsoy'un A Milli Takım'dan Ümit Milli Takıma çekilmesine yönelik çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Semih Kılıçsoy'un kendisini üzgün bir şekilde aradığını ve genç yıldızın hiçbir idmana alınmadığını söylediğini duyurdu.

Spor

29.03.2024, 09:57

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, Semih Kılıçsoy'un A Miilli Takım'ın kamp kadrosuna çağrılmasının ardından Ümit Milli Takım'a çekilmesine yönelik açıklamalar gündeme bomba gibi düştü.

NTV Spor YouTube kanalındaki 'Gündem Spor' programına konuk olan Feyyaz Uçar'ın spor gündemini sarsacak açıklamaları şu şekilde;

Galatasaray cezadan sıyrıldı! 6 futbolcu birden... Galatasaray cezadan sıyrıldı! 6 futbolcu birden... Haberi Görüntüle

DİĞER OYUNCULAR NEDEN GİTMİYOR?

“Biz haberi duyduğumuzda şok olduk. Montella’nın açıklamalarıyla daha da şok olduk. Bu kadar dayanaksız açıklamalar gerçekten üzücü. ‘Daha fazla süre alması için’ gibi bir söz var orada. Zaten Semih Kılıçsoy çok süre aldı bugüne kadar genç milli takımların hemen hemen hepsinde. 16 tane golü var bu çocuğun genç milli takımlarda, altyapılarda. Beşiktaş’ta da süre alıyor. Süre alamayan diğer oyuncular var milli takımda. Onları dert edinsin sayın hocamız. Açıklamanın neresinden tutsanız bir yeri boş. Orada Ümit Milli Takım’a yaşı tutan en az 4-5 oyuncu daha var. O maç o kadar önemliyse diğerleri neden gitmiyor?

Miguel Crespo'dan taraftarı sevindirecek Fenerbahçe sözleri: Büyük bir keyifle savaşacağım Miguel Crespo'dan taraftarı sevindirecek Fenerbahçe sözleri: Büyük bir keyifle savaşacağım Haberi Görüntüle

SEMİH KILIÇSOY: 3 GÜNDÜR HİÇBİR İDMANA ALINMADIM

Sadece burada Semih’e yapılan haksızlık yok. Ahmetcan Kaplan’a yapılan da büyük haksızlık bence. Bizi en çok üzen şu; oyuncumuz bizi arıyor ağlamaklı “Hocam 3 gündür buradayım hiçbir teknik taktik idmana alınmadım. Beni buradan alır mısınız” diyor. Ne kadar acı bir şey yönetici için.

Fenerbahçe'den Fenerbahçe'den "Mehmet Büyükekşi" açıklaması! O iddialar yalanlandı Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞ MAÇLARINA SEMİH İÇİN GELİYORLAR

Samet Aybaba ayrı ben ayrı çocuğu teskin etmeye çalıştık. 19 yaşında çocuk, haklı olarak milli takıma gitmiş, hayali ve hak ettiği bir şey. Şu anda Beşiktaş’ın banko oyuncusu. Şu anda Beşiktaş’a gelen kitlenin çoğu Semih Kılıçsoy’u izlemek için geliyor.

EURO 2024'te hangi Türk hakem görev alacak? UEFA hangi Türk hakemi yetkilendirdi? EURO 2024'te hangi Türk hakem görev alacak? UEFA hangi Türk... Haberi Görüntüle

ÜSTÜNDE DÜŞÜNÜLMEMİŞ BİR KARAR

Anlam veremiyoruz. Konuştukça daha da batıyorlar. Bari sussunlar biz de bir şey demeyelim. Çok üzüldük. Önemli olan bizden ziyade evladımızın üzülmesi. Üstünde düşünülmemiş bir karar. Bunun açıklaması bize daha net, daha inandırıcı olmalıydı. Açıklamalar verilen karardan daha berbat."

Habere Tepki Ver

0

0

1

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading