Yandex Metrica

Fenerbahçe'yi 10 kişi bırakan İsmail Yüksek gözyaşlarına boğuldu

Fenerbahçe'yi 10 kişi bırakan İsmail Yüksek gözyaşlarına boğuldu

Fenerbahçe- Dinamo Kiev maçında kırılma anı yaşandı ve sarı lacivertlilerin genç yıldızı İsmail Yüksek gördüğü kırmızı ile oyundan atıldı. Genç yıldız kırmızı kart ile oyundan atılırken gözyaşlarına hakim olamadı.

Spor

23.01.2024, 22:11

Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda Fenerbahçe, 0-0 biten ilk maçın rövanşında Dinamo Kiev'i Kadıköy'de konuk etti. Maçın kaderinin değiştiği an genç yıldız İsmail Yüksek’in gördüğü kırmızı ile yaşandı.

Galatasaray, Doue transferini bitirdi! İmza için İstanbul'a geliyor Galatasaray, Doue transferini bitirdi! İmza için İstanbul'a geliyor Haberi Görüntüle

OYUNDAN ATILDI 4 DAKİKA SONRA GOL GELDİ

Dinamo Kiev kalesini ilk yarı baskı altına alan sarı lacivertlilerin planını İsmail Yüksek’in 53. dakikada orta alanda rakibini düşürmesiyle yaşandı.Genç futbolcu oyundan çıkarken gözyaşlarına hakim olamadı. Bu golden 4 dakika sonra Dinamo Kiev, Vitaly Buyalsky'nin golüyle 1-0 öne geçti.

Fenerbahçe, 0-0 biten ilk maçın rövanşında Dinamo Kiev'i Kadıköy'de konuk etti. İsmail Yüksek'in 53. dakikada gördüğü kırmızı kart tüm planları bozdu. İsmail Yüksek'in oyundan atılmasından 4 dakika sonra Dinamo Kiev, Vitaly Buyalsky'nin golüyle mücadelede 1-0 öne geçti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading