Yandex Metrica

Fenerbahçe'ye derbi öncesi sevindiren haberler! Savunma yerine oturacak

Fenerbahçe'ye derbi öncesi sevindiren haberler! Savunma yerine oturacak

Fenerbahçe'nin önemli isimlerinden Rodrigo Becao'nun sakatlık dönemini geride bırakarak Trabzonspor derbi karşılaşmasında takıma dönüşü bekleniyor.

Spor

17.03.2024, 14:31

Fenerbahçe cephesinde savunma hattında yaşanan sakatlık endişelerine, Rodrigo Becao'nun dönüş haberi umut verdi. Hatayspor karşılaşmasında sakatlanan ve bir süre sahalardan uzak kalan Brezilyalı stoper, Trabzonspor maçı öncesi takımına geri döndü.

18 puanı silindi! Kartallar küme düşüyor 18 puanı silindi! Kartallar küme düşüyor Haberi Görüntüle

BECAO'NUN DÖNÜŞÜ

Fenerbahçe'nin savunma direncini güçlendiren isimlerinden Rodrigo Becao, sakatlık sonrası aradan geçen sürede hızla iyileşerek takımla çalışmalara başladı. Hatayspor mücadelesinde forma giyerek sahalara dönüş yapan Becao, maalesef aynı maçta tekrar sakatlık yaşamıştı. Ancak yoğun bir rehabilitasyon sürecinin ardından Brezilyalı oyuncu, Trabzonspor karşılaşmasında forma giyebilecek duruma geldi. Becao'nun takıma dönüşü, Fenerbahçe'nin savunma hattında önemli bir güç kazanmasını sağlayacak.

Fenerbahçe Beko yeni sezonda Keenan Evans ile anlaştı mı? Fenerbahçe Beko yeni sezonda Keenan Evans ile anlaştı mı? Haberi Görüntüle

BONUCCI'NİN DURUMU

Becao'nun yanı sıra, Fenerbahçe'nin savunma hattında yer alan bir diğer önemli isim Leonardo Bonucci da takımla çalışmalara başladı. İsmail Kartal'ın tercihine bağlı olarak kadroda yer alabilecek olan Bonucci'nin dönüşü, teknik heyetin alternatiflerini artırıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading