Yandex Metrica

Fenerbahçe'nin yıldızı 18 yıllık evliliğini bitirdi! Eşi paylaştı acı gerçeği itiraf etti

Fenerbahçe'nin yıldızı 18 yıllık evliliğini bitirdi! Eşi paylaştı acı gerçeği itiraf etti

Fenerbahçeli Jose Sosa ve müzisyen eşi Carolina Alurralde 18 yıllık evliliğini sonlandırdı. Sosa'nın eşi Carolina Alurralde ayrılığı itiraf etti.

Spor

02.02.2024, 20:18

Fenerbahçe'nin 36 yaşındaki Arjanintli yıldızı Jose Sosa, 18 yıldır aşk yaşadığı müzisyen Carolina Alurralde ile birlikteliğini noktaladı.

Paulista'dan Beşikktaşlılara mesaj: Söz veriyorum... Paulista'dan Beşikktaşlılara mesaj: Söz veriyorum... Haberi Görüntüle

'ARAMIZDAKİ DUYGUSAL İLİŞKİ SONA ERDİ'

Carolina Alurralde, Arjantin basınınına verdiği demeçte şunları kaydetti; "Jose Sosa ile ayrıldık. Bu çok fazla bilinen bir durum değil çünkü ailemizin iyiliği için büyümesini istemiyoruz. Kendisi çocuklarımın babası ve birbirimize saygı duyuyoruz ancak aramızdaki duygusal ilişki sona erdi" 

Fenerbahçe’nin çalımı Oğuz Aydın Can Bartu'ya ayak bastı Fenerbahçe’nin çalımı Oğuz Aydın Can Bartu'ya ayak bastı Haberi Görüntüle

'HER YERDE AĞLADIM'

Ayrılık kararının kolay alınmadığının altını çizen Carolina Alurralde, ''Birlikte çok şey yaşadık. 18 yıldır birlikteydik. Dünyanın her yerine birlikte seyahat ettik. Onun kariyeri Türkiye'de, benimki ise burada. Sürekli, her yerde ağladım. Çünkü bir aşk hikayesiydi. O benim arkamda ben de onun arkasındayım. Ortada bir skandal yok" şeklinde açıklama yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading