Yandex Metrica

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü açıkladı: Herkesi ters köşe yaptı

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü açıkladı: Herkesi ters köşe yaptı

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörüne dair çarpıcı açıklamalarda bulunan  Volkan Demir, Dzeko transferinde Edin Visca'nın bazı görüşmelerde bulunduğunu belirtti. Bu açıklamalar ile Abdullah Avcı'nın Dzeko ile görüştüğü söylendi.

Spor

23.01.2024, 21:04

Fenerbahçe'nin muhabirlerinden Volkan Demir, sarı-lacivertli ekibin yeni teknik direktörü hakkında flaş bilgiler duyurdu.  Dzeko transferinde Visca'nın rolünü de açıklayan Demir 'Abdullah Avcı' bombasını patlatırken, ünlü yorumcunun Sergen Yalçın'ın şansınında bulunduğunun altını çizdi.

TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu: Bize kimse Fenerbahçe düşmanı diyemez TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu: Bize kimse Fenerbahçe düşmanı diyemez Haberi Görüntüle

İspanyollar EURO 2024'ün flaş kadrosunu açıkladı: 3 Türk en iyi 11'de İspanyollar EURO 2024'ün flaş kadrosunu açıkladı: 3 Türk en iyi... Haberi Görüntüle

HERKES TERS KÖŞE YAPTI

Sarı-lacivertli ekibin muhabiri Volkan Demir'in açıklamalaru şu şekilde;

Yeni teknik direktör konusunda Abdullah Avcı ve İsmail Kartal isimleri geçiyor. Avcı'nın Cornelius'la şampiyonluk kazandığını biliyoruz. Kartal ise Serdar Dursun'la çok başarılı işler yaptı. Hangi teknik adam gelirse gelsin Dzeko'yu oynatacağını düşünüyorum.

Bosna Hersek basınında yer alan habere göre; Abdullah Avcı'nın Edin Dzeko'yla görüştüğü bildirildi. Avcı Dzeko'yu çok eskiden beri tanıyor. Dzeko gelmeden önce Visca'yla konuştu ve Fenerbahçe hakkında bilgiler aldı.

Edin Visca çok büyük bir ihtimalle Dzeko'ya 'Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Abdullah Avcı olacak seni çok iyi kullanır' bilgilerini vermiş.

Yeni teknik direktör konusunda İsmail Kartal ve Abdullah Avcı sıcaklığını koruyor. Sergen Yalçın çok düşük bir ihtimal, Montella artık adaylar arasında değil. İsmail Kartal Avcı'ya oranla bir adım önde.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading