Yandex Metrica

Fenerbahçe'nin Helsinki zaferi sonrası Vitor Pereira: Çok gururluyum

Fenerbahçe'nin Helsinki zaferi sonrası Vitor Pereira: Çok gururluyum

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin teknik direktörü Vitor Pereira, Helsinki maçı sonrası karşılaşmayı değerlendirdi.

Spor

23.01.2024, 17:50

Vİtor Pereira'nın Fenerbahçe - Helsinki maçı değerlendirmesi; 

"Takımımla, taraftarımızla gurur duyuyorum. Çok güzel bir ruh ortaya koyduk. Çok önemli sakatlıklar yaşadık, bu da elimizdeki opsiyonları azalttı ama bu ruhla bunların üstesinden gelmeyi başardık. Bu maç her zaman benim aklımda kalacak."

İrfancan ve Novak'ın sakatlıkları ile ilgili; "Sakatlıklar hakkında bildiğim tek şey, yarın gidip MR çekilecekleri. Ondan sonra sağlık ekibi durumu benimle paylaşacak."

Morinho, Emre Mor'u gönderecek mi? Morinho, Emre Mor'u gönderecek mi? "Böyle giderse, senden olmaz" Haberi Görüntüle

Serdar Dursun'un yeni takımı belli oldu: 3 yıllık imza attı Serdar Dursun'un yeni takımı belli oldu: 3 yıllık imza attı Haberi Görüntüle

PEREİRA'DAN ARDA VE MUHAMMED YORUMU

 "Çok gururluyum, sahada çok iyi iki karakter gördüm. Genç oyuncularımız çok kaliteli ve karakterli bir görüntü sergilediler. Hafta boyunca çok çalıştılar, kendilerine çok inanıyorlar. Muhammed çok güzel bir gol attı, onun için çok mutluyum."

"Ben Porto'da çalıştığımda 5 yıl altyapıda görev aldım. Çok net söyleyebilirim. Arda Güler karakter ve kalitesinde çok az oyuncu gördüm. Muhammed ve Arda Güler, Türk futbolu için çok önemli futbolcu olacaklar."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading