Yandex Metrica

Fenerbahçe'nin gönderdiği Berisha Almanya'da coştu! Bayern'i yıkmıştı, şimdi de...

Fenerbahçe'nin gönderdiği Berisha Almanya'da coştu! Bayern'i yıkmıştı, şimdi de...

Transferin son günlerinde Fenerbahçe'den Bundesliga ekibi Augsburg'a transfer olan Mergim Berisha, Almanya'da patlama yaptı. Ligde Bayern Münih karşısında galibiyeti golünü atan 24 yaşındaki forvet, bu kez de hazırlık maçında 4 gol birden attı.

Spor

23.01.2024, 22:13

Sezon başında Fenerbahçe'nin hücum hattına yaptığı transferlerin ardından kadroda düşünülmeyen Mergim Berisha, Almanya Bundesliga ekiplerinden Augsburg'a kiralanmıştı.
24 yaşındaki Alman golcünün Bundesliga macerası ise adeta fırtına gibi başladı. Haftasonu ligde Bayern Münih karşısında galibiyeti getiren golü atan Berisha, şimdi de hazırlık maçında şov yaptı.

Arap medyası duyurdu! Fenerbahçe, Kante ile temasa geçti Arap medyası duyurdu! Fenerbahçe, Kante ile temasa geçti Haberi Görüntüle

BUNDESLIGA'DA 2 GOLE KATKISI VAR

Bundesliga'da oynadığı 3 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergileyen Berisha, verilen milli arada yapılan hazırlık maçında gösterdiği performansla gündeme oturdu.
Mergim Berisha, Augsburg'un hazırlık maçında Austria Lustenau'yu 5-2 yendiği maçta 4 gol attı. Sahada 62 dakika yer alan Mergim Berisha, 8, 27, 38 ve 52'de ağları sarsmayı başardı. Augsburg ise Austria Lustenau'yu 5-2 mağlup etti. Golcü oyuncunun bu performansı Almanya'da gündem olurken, Fenerbahçeli taraftarların da dikkatini çekti.

Galatasaray, Doue transferini bitirdi! İmza için İstanbul'a geliyor Galatasaray, Doue transferini bitirdi! İmza için İstanbul'a geliyor Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DE 8 GOLÜ VARDI

24 yaşındaki Alman forvet, Sarı-lacivertli formayla çıktığı 33 resmi maçta 8 gol atıp 2 asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading