Yandex Metrica

Fenerbahçe'nin eski futbolcusundan flaş hamle! İran Ligi'nde teknik direktör oldu

Fenerbahçe'nin eski futbolcusundan flaş hamle! İran Ligi'nde teknik direktör oldu

Fenerbahçe'nin eski oyuncusu Mustafa Özer, İran'ın Sanat Naft takımıyla teknik direktörlük için anlaşma sağladı. Tecrübeli teknik adam, İran Persian Gulf Pro League ekiplerinden Sanat Naft'ın başına geçti.

Spor

22.02.2024, 02:42

Bir dönem Fenerbahçe formasını terleten Mustafa Özer, kariyerinde yeni bir döneme adım attı. İran'ın Sanat Naft takımıyla teknik direktörlük anlaşması yapan Özer, İran Persian Gulf Pro League'de yeni bir maceraya atıldı.

54 yaşındaki deneyimli teknk adam, sezon sonuna kadar Sanat Naft takımıyla sözleşme immzaladı. Mustafa Özer, kariyerine TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Zonguldak Kömürspor'da başlamıştı ve şimdi İran'da yeni bir tecrübeye adım atmış oldu.

Avrupa'da temsilcilerimizin rövanş maçlarını yönetecek hakemler açıklandı! Fenerbahçe, Trabzonspor ve Başakşehir... Avrupa'da temsilcilerimizin rövanş maçlarını yönetecek hakemler açıklandı! Fenerbahçe, Trabzonspor ve... Haberi Görüntüle

MUSTAFA ÖZER'İN KARİYERİ

Mustafa Özer, teknik direktörlük kariyerine adım atmadan önce çeşitli kulüplerde yardımcı antrenör ve teknik adam olarak görev yaptı. Bu süreçte Siirtspor, Gaskispor, Yozgatspor, Maltepespor, Etimesgut Şeker, Bugsaş Spor, Yeni Orduspor, Eskişehirspor, Ankaraspor, Bayrampaşa, Osmaniyespor FK ve Zonguldak Kömürspor gibi takımlarda görev aldı.

Antalyaspor'dan sert açıklama: Alex'in hayranları kampa akın etti Antalyaspor'dan sert açıklama: Alex'in hayranları kampa akın etti Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE GEÇMİŞİ

Futbolculuk kariyrinde Süper Lig'de 180 maça çıkan Mustafa Özer, Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte de forma giymişti. Bu deneyimli futbolcu, şimdi teknik direktörlük kariyerinde yeni bir döneme İran'da başlıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading