Yandex Metrica

Fenerbahçe'nin 'Diego Coin'i! Hala para kazandırıyor

Fenerbahçe'nin 'Diego Coin'i! Hala para kazandırıyor

Fenerbahçe, yeni sezon öncesinde satışını gerçekleştirdiği Diego Rossi'den bir milyon dolar daha bonus kazandı. Columbus Crew'in MLS'te şampiyon olmasıyla elde edilen bonusla birlikte Fenerbahçe'nin Diego Rossi transferinden elde ettiği gelir 6.6 milyon dolara yükseldi. İşte detaylar!

Spor

08.02.2024, 05:07

Fenerbahçe, 2022-23 sezonu başında 5.5 milyon euroya transfer ettiği Diego Rossi'yi Columbus Crew'e satışının ardından yeni bir bonus kazancına daha imza attı. Columbus Crew'in MLS'te şampiyon olması, Fenerbahçe'ye bir milyon dolar daha ek gelir sağladı. Böylece Sarı-Lacivertlilerin Diego Rossi transferinden elde ettiği toplam gelir 6.6 milyon dolara ulaştı.

Chelsea, milli futbolcunun peşine düştü! Transfer etmek için temasa geçti Chelsea, milli futbolcunun peşine düştü! Transfer etmek için temasa geçti Haberi Görüntüle

Taraftar tepki gösterdi transferden vazgeçtiler! İzmir'i karıştıran yıldız futbolcu Taraftar tepki gösterdi transferden vazgeçtiler! İzmir'i karıştıran yıldız futbolcu Haberi Görüntüle

DIEGO ROSSI'NİN PERFORMANSI

Diego Rossi, Columbus Crew formasıyla çıktığı 16 maçta 5 gol atarken, 6 asist yaparak takımına skor katkısı sağladı. Fenerbahçe, bu başarılı performansın yanı sıra oyuncunun bir sonraki transferinden elde edilecek gelirden de yüzde 15 paya sahip.

Fenerbahçe'nin Diego Rossi'nin transferinden elde ettiği gelirin yeni transferlere yönlendirilip yönlendirilmeyeceği merak konusu olurken, kulüp yönetiminin transfer politikası yakından takip ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading