Yandex Metrica

Fenerbahçeliler ifadede! Olaylı derbinin yankıları sürüyor

Fenerbahçeliler ifadede! Olaylı derbinin yankıları sürüyor

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan ve Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğüyle sona eren derbi maçının ardından yaşanan olaylarla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında, bazı Fenerbahçeli isimler ifadeye çağrıldı. Fenerbahçe Kulüp Doktoru Ertuğrul Karanlık, eski yönetici Hulusi Belgü ve Teknik Direktör İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal, İstanbul Adalet Sarayı'na giderek ifadelerini verdi.

Spor

24.05.2024, 12:40

Pazar akşamı oynanan derbi karşılaşmasının sonrasında, Fenerbahçe'nin sahada kutlama yaptığı sırada Galatasaraylı yetkililer ile Fenerbahçeli yöneticiler arasında arbede yaşandı. Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, Stat Müdürü Ali Çelikkıran ve Başkan Dursun Özbek’in şoförü, yaşanan kavgada darbe aldı. Bu olaylar üzerine İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı derinlemesine bir soruşturma başlattı.

Son dakika... Beşiktaş dünyaca ünlü yıldızı duyurdu: Görüşmeler başladı Son dakika... Beşiktaş dünyaca ünlü yıldızı duyurdu: Görüşmeler başladı Haberi Görüntüle

İFADEYE ÇAĞRILAN İSİMLER

Soruşturma kapsamında, Fenerbahçe Kulüp Doktoru Ertuğrul Karanlık, eski yönetici Hulusi Belgü ve Teknik Direktör İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal ifadeye çağrıldı. İlgili isimler, İstanbul Adalet Sarayı'ndaki Basın Suçları Soruşturma Bürosu'na gelerek basın savcısına ifade verdi.

Fenerbahçe'de sürpriz kutlama! Mourinho futbolcunun pastasını kesti Fenerbahçe'de sürpriz kutlama! Mourinho futbolcunun pastasını kesti Haberi Görüntüle

OLAYLARIN GELİŞİMİ

Derbi maçının sona ermesiyle birlikte, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve yönetim kurulu üyeleri, takımın galibiyetini kutlamak için RAMS Park'a geldi. Fenerbahçeli futbolcuların sahanın ortasında bayrak açması, gerilimi tırmandırdı ve iki kulüp yöneticileri arasında arbede çıktı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve diğer yöneticiler sahadayken, Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, Stat Müdürü ve Başkan Dursun Özbek'in şoförü darp edildi.

Ve Beşiktaş'ta heyecanlandıran başlangıç! Yeni transfer Immobile startı verdi Ve Beşiktaş'ta heyecanlandıran başlangıç! Yeni transfer Immobile startı verdi Haberi Görüntüle

SORUŞTURMA SÜRECİ

Savcılık, olaylarla ilgili kapsamlı bir soruşturma yürütüyor ve olayların tüm boyutlarıyla aydınlatılması için çalışmalarını sürdürüyor. İfade veren Fenerbahçeli isimlerin yanı sıra, olaylara karışan diğer şahısların da ifadelerine başvurulması bekleniyor. Soruşturmanın seyri, olayların tam olarak nasıl geliştiğini ve sorumluların kimler olduğunu belirleyecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

1

0

0

Yorumlar (0)

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading