Yandex Metrica

Fenerbahçe'den hakem hatalarını avantaja bırakmadı! Derbiyi kazanmasına rağmen aleyhte kararlar için TFF'ye başvurdu

Fenerbahçe'den hakem hatalarını avantaja bırakmadı! Derbiyi kazanmasına rağmen aleyhte kararlar için TFF'ye başvurdu

Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş'ı deplasmanda 3-1 mağlup eden Fenerbahçe, derbide yaşanan hakem hatalarıyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuru yaptı. Sarı-Lacivertliler, maçtaki tartışmalı kararları içeren bir videoyu federasyona teslim etti. İşte detaylar!

Spor

13.02.2024, 20:53

Fenerbahçe, Beşiktaş ile oynanan derbi maçının ardından yaşanan hakem hataları konusunda Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuruda bulundu. Hürriyet gazetesinin haberine göre, Sarı-Lacivertliler, hakem kararlarını içeren bir videoyu federasyona gönderdi.

UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde sonuçlar: Bol gollü karşılaşmalar geceye damga vurdu UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi'nde sonuçlar: Bol gollü karşılaşmalar... Haberi Görüntüle

Maximin'in İstanbul'a geliyor! Fenerbahçe imza töreni için hazırlıklara başladı! Maximin'in İstanbul'a geliyor! Fenerbahçe imza töreni için hazırlıklara başladı! Haberi Görüntüle

BAŞVURUDA HANGİ HAKEM HATALARI İŞLENDİ?

Fenerbahçe'nin hazırladığı videoda, özellikle şu pozisyonlara vurgu yapıldı:

  • Necip Uysal'ın Sarı Kart Almaması: Hakem kararlarının değerlendirildiği videoda, Necip Uysal'ın sarı kart görmemesi tartışmalı bir şekilde ele alındı.
  • Dzeko-Bailly Mücadelesi: Edin Dzeko ile Eric Bailly arasındaki mücadelede faul kararının ters şekilde verildiği iddia edildi.

Fenerbahçe'nin bu başvurusu, derbinin ardından hakem kararları konusundaki tartışmaların dozunu artırarak sürdürüyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu başvuruya nasıl bir yanıt vereceği ise merak konusu oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading