Yandex Metrica

Fenerbahçe'den Galatasaray'a çok konuşulacak transfer çalımı! Yıldız futbolcu ile anlaşma sağlandı!

Fenerbahçe'den Galatasaray'a çok konuşulacak transfer çalımı! Yıldız futbolcu ile anlaşma sağlandı!

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı sürdüren Fenerbahçe, yeni sezon için kadro yapılandırmasına başladı. Ezeli rakibi Galatasaray'ın kadrosuna katmak istediği yıldız futbolcu ile sarı lacivertliler anlaştı. Sezon sonu gerçekleşecek transferin bedeli 3 milyon euro olarak belirlendi.  Fenerbahçe, Galatasaray’a yılın transfer çalımını atmış olacak.

Spor

19.02.2024, 09:56

Kış transfer dönemini hareketli geçiren Fenerbahçe, son olarak Serdar Dursun, Çağlar Söyüncü, Leonardo Bonucci ve Rade Krunic ile güçlendirmişti.

Fenerbahçe'de sezon sonu büyük bir değişim yaşanması bekleniyor. Özellikle bazı futbolcular dev takımların trnasfer listesinde yer alıyor.

İngilizler çıldırdı! Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'ye servet İngilizler çıldırdı! Ferdi Kadıoğlu için Fenerbahçe'ye servet Haberi Görüntüle

FERDİ KADIOĞLU'NUN YERİ ŞİMDİDEN DOLDU

Milan, Napoli, Borussia Dortmund, Inter, Manchester City ve Liverpool’un transfer listesinde yer alan Ferdi’nin takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Fenerbahçe yönetimi de elini çabuk tutarak Ferdi’nin yerini doldurdu.

İsmail Kartal kalp krizi geçirdi mi? İlk açıklama geldi! İsmail Kartal kalp krizi geçirdi mi? İlk açıklama geldi! Haberi Görüntüle

TRANSFERİ İÇİN KARAGÜMRÜK'LE SÖZ KESİLDİ

Krampon Sports’un haberine göre Fenerbahçe, Galatasaray’ın devre arası transfer döneminde kadrosuna katmak istediği Karagümrük oyuncusu Levent Mercan ile transfer için anlaşma sağladı.

23 yaşındaki futbolcu gelecek sezon Fenerbahçe forması giyecek. Bu konuda Karagümrük takımıyla da anlaşma sağlandığı kaydedildi.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan ayağının tozuyla ilk icraat: Yabancı kuralını değiştiriyor TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan ayağının tozuyla ilk icraat: Yabancı kuralını değiştiriyor Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DEN İLK ÇALIM

Böylece sarı-lacivertliler, yıldız futbolcuyu kadrosuna katarak Galatasaray'a transfer çalımı atmış oldu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading