Yandex Metrica

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın yerine 8 aday

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın yerine 8 aday

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'de tahtı sallanan Vitor Pereira'nın yerine 8 farklı isim gündeme geldi.

Spor

23.01.2024, 18:16

Son 4 lig maçında sadece 1 puan alan Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın kredisi tükendi.

Milli takım arasından takımdan gönderilmesi beklenen Portekizlinin yerine Sarı-lacivertlilerin 8 isimle görüşme halinde olduğu öğrenildi.

Adayların ilk sırasında geçmişte Beşiktaş'ta 2 sezon çalışan Slaven Bilic bulunuyor.

Yaz transfer döneminde teknik direktörlük teklifi yapılan Hırvat hoca, sözleşmesi devam ettiği için Çin'in Beijing Guoan takımından ayrılamamıştı.

Aralık ayında sözleşmesi sona erecek Bilic ile anlaşıltığı taktirde Sarı-lacivertlilerin Guoan'dan kolaylık isteyeceği iddia edildi.

Abdullah Avcı kıyım yaptı! 6 ismi gönderiyor Abdullah Avcı kıyım yaptı! 6 ismi gönderiyor Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DE FARİOLİ SÜRPRİZİ

Süper Lig'de ilk olarak Çağdaş Atan'ın yardımcısı olarak Alanyaspor'da yardımcı antrenörlük yapan Francesco Farioli, geçen sezondan bu yana Fatih Karagümrük'te teknik direktör olarak kariyerine devam ediyor.

Oynattığı futbolla sporseverlerin dikkatini çeken 32 yaşındaki İtalyan hocanın Fenerbahçe'nin ilgisine nasıl bir cevap vereceği merak ediliyor.

Henüz tecrübe konusunda eksikleri bulunan Farioli'nin göreve ancak 3 yıllık bir sözleşme ve geniş bir proje ile ikna olabileceği, aksi taktirde Karagümrük'ten ayrılmaya sıcak bakmadığı belirtildi.

TFF'den flaş karar! Değişikliğe gidildi TFF'den flaş karar! Değişikliğe gidildi Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE İLE ANILAN TEKNİK DİREKTÖRLER

Bilic ve Farioli'nin yanı sıra Fenerbahçe ile anılan sürpriz teknik direktörler arasında şu anda ülkesinde Sao Paulo U20 takımını çalıştıran Alex de Souza'nın da yer alması taraftarları heeycanlandırdı.

Henüz antrenörlük hayatına yeni başlayan Alex'in tecrübeli yardımcı antrenör ekibiyle birlikte Sarı-lacivertlilere döneceği iddia edildi.

Brezilyalı efsane futbolcunun haricinde Fenerbahçe'nin Portekizli hoca Paulo Fonseca, Alman Thorsten Fink, İsmail Kartal, Ömer Erdoğan, Şenol Güneş ve Hikmet Karaman'ı listede hazır beklettiği iddia edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading