Yandex Metrica

Fenerbahçe'de sürpriz gelişme! Ryan Kent İtalya'ya mı transfer oluyor?

Fenerbahçe'de sürpriz gelişme! Ryan Kent İtalya'ya mı transfer oluyor?

Fenerbahçe, İtalyan ekiplerine yaptığı yüksek bonservisli transfer satışlarına bir yenisini ekleyebilir. İngiliz kanat oyuncusu Ryan Kent'in Lazio'nun radarında olduğu iddia ediliyor.

Spor

24.02.2024, 19:44

Fenerbahçe, son dönemde İtalyan ekiplerine yaptığı yüksek bonservisli transfer satışlarıyla dikkat çekiyor. Sarı-Lacivertliler, bu kez İngiliz kanat oyuncusu Ryan Kent ile Lazio arasında transfer görüşmelerine hazırlanıyor.

Mertens'ten Immobile'ye uyarı: Burada bir tane Ciro var! Mertens'ten Immobile'ye uyarı: Burada bir tane Ciro var! Haberi Görüntüle

LAZIO'NUN TRANSFER LİSTESİNDE

Sport Italia'nın haberine göre, Lazio, Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Ryan Kent'i transfer listesine ekledi. İtalyan ekibinin, oyuncunun nihai kararını beklediği belirtiliyor.

Fatih Terim'in Bodrum'dan olay paylaşımı Fatih Terim'in Bodrum'dan olay paylaşımı Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NİN TRANSFER REFERANSLARI

Fenerbahçe, son dönemde İtalyan takımlarına yaptığı kazançlı transfer satışlarıyla finansal açıdan güçlü bir performans sergiliyor. Vedat Muriqi, Kim Min-jae, Eljif Elmas gibi oyuncularla elde ettiği yüksek bonservis bedelleri, Fenerbahçe'nin bütçesine önemli katkı sağlıyor.

Fabregas'a flaş görev: Serie A'da patron oldu Fabregas'a flaş görev: Serie A'da patron oldu Haberi Görüntüle

RYAN KENT'İN KARİYERİ

İngiliz kanat oyuncusu Ryan Kent, Fenerbahçe'nin 2023-24 sezonunun ilk transferi olarak transfer edilmişti. Kent'in Sarı-Lacivertli formayla performansı ve İtalya'daki kariyerine yönelik son gelişmeler merakla bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading