Yandex Metrica

Fenerbahçe'de ilk ayrılık! Yıldız futbolcu devre arası gidiyor

Fenerbahçe'de ilk ayrılık! Yıldız futbolcu devre arası gidiyor

Boşnak golcü Edin Dzeko'nun transferinin ardından ilk 11 şansını kaybeden Michy Batshuayi, takımdan ayrılmaya karar verdi. Belçika basını ise Club Brugge'nin Michy Batshuayi transferi için Fenerbahçe ile anlaştığını yazdı.

Spor

23.01.2024, 21:48

Trendyol Süper Lig'de dün akşam sahasında ağırladığı Sivasspor'u 4-1 yenen Fenerbahçe, yeniden liderlik koltuğuna otururken gözler ara transferde takımdan gidecek ve kalacak oyunculara çevrildi.

Geçtiğimiz sezon Jorge Jesus döneminde attığı gollerle ve gösterdiği performansla büyük takdir kazanan Michy Batshuayi, İsmail Kartal'ın geri dönmesiyle yedek kulübesine hapsoldu. Boşnak golcü Edin Dzeko'nun transferinin ardından ilk 11 şansını kaybeden Michy Batshuayi, takımdan ayrılmaya karar verdi.

Ve açıklama geldi! Barış Alper Yılmaz, Liverpool'a... Ve açıklama geldi! Barış Alper Yılmaz, Liverpool'a... Haberi Görüntüle

EURO 2024'TE OYNAMAK İSTİYOR

Haziran ayında Almanya'da düzenlenecek EURO 2024'te forma giymek isteyen ve bunun için düzenli ilk 11'de sahaya çıkacağı bir takıma transfer olmak isteyen Belçikalı golcü, kararını hocasına ve yönetime bildirdi. 

CHP'den TFF seçimleriyle ilgili çirkin paylaşım! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldılar CHP'den TFF seçimleriyle ilgili çirkin paylaşım! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldılar Haberi Görüntüle

ÜLKESİNE DÖNECEK

Ailevi sebeplerden dolayı ülkesi Belçika'da top koşturmak isteyen 30 yaşındaki forvetle Club Brugge ve Royal Antwerp kulüplerinin ilgilendiği öğrenildi. Belçika basınının iddiasına göre; Club Brugge'nin Michy Batshuayi transferi için Fenerbahçe ile anlaştığını yazdı. Belçikalı golcüye İngiltere Premier Lig takımlarının da ilgisi var.

30 yaşındaki Michy Basthuayi, sarı-lacivertli takımda bu sezon 17 maçta forma giydi, 5 gol attı, 3 asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading