Yandex Metrica

Fenerbahçe'de Ferdi bilmecesi! Nordsjaelland öncesi durumlar karıştı

Fenerbahçe'de Ferdi bilmecesi! Nordsjaelland öncesi durumlar karıştı

Fenerbahçe'de Vavacars Fatih Karagümrük maçında sakatlanan Ferdi Kadıoğlu'nun, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynanacak Nordsjaelland karşılaşmasında forma giyip giyemeyeceği belirsizliğini koruyor.

Spor

23.01.2024, 21:46

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu, Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında oynanan Vavacars Fatih Karagümrük maçında sakatlandı. Bu durum, oyuncunun UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynanacak Nordsjaelland maçındaki durumunu belirsizleştirdi.

Galatasaray'a talip yağıyor! Davinson için bakın ne kadar bedel belirlendi Galatasaray'a talip yağıyor! Davinson için bakın ne kadar bedel belirlendi Haberi Görüntüle

KARŞILAŞMA ÖNCESİ RİSK

Ferdi Kadıoğlu'nun Nordsjaelland maçında forma giyip giyemeyeceği belirsizliğini koruyor. Sakatlık durumuna bağlı olarak teknik ekip, oyuncunun riske edilip edilmemesi konusunda karar verecek.

Alper Şengül'den şok Fenerbahçe sözleri: Hayatımın hatası olacaktı Alper Şengül'den şok Fenerbahçe sözleri: Hayatımın hatası olacaktı Haberi Görüntüle

En-Nesyri transferi beklemede! Fenerbahçe santrfor alternatiflerini belirledi En-Nesyri transferi beklemede! Fenerbahçe santrfor alternatiflerini belirledi Haberi Görüntüle

UEFA'YA BİLDİRİLEN İSİMLER

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Ludogorets'e karşı oynadığı maçta forma giyen Mert Müldür ve Samet Akaydın'ın isimleri, bu sezonki kadroya eklenmedi. Ferdi Kadıoğlu'nun durumu dikkate alındığında, olası bir kadro revizyonu bekleniyor.

Ergin Ataman'dan flaş imza! 4 yıllık sözleşme... Ergin Ataman'dan flaş imza! 4 yıllık sözleşme... Haberi Görüntüle

SAVUNMA HATTINDAKİ DEĞİŞİKLİKLER

Vavacars Fatih Karagümrük maçında stoperde görev alan Yusuk Akçiçek'in, Nordsjaelland karşılaşmasında yine Oosterwolde ile savunmada başlaması bekleniyor. Sol bek mevkisinde ise altyapıdan takviye yapılması planlanıyor.

Kulüpler Birliği Vakfı yeni başkanı kim oldu? Ali Koç çekildi mi? Kulüpler Birliği Vakfı yeni başkanı kim oldu? Ali Koç çekildi... Haberi Görüntüle

BELİRSİZLİK DEVAM EDİYOR

Ferdi Kadıoğlu'nun durumuna bağlı olarak teknik direktör ve sağlık ekibi, oyuncunun sağlığı ve maç performansı arasında denge kurma çabasında. Oyuncunun Nordsjaelland maçında sahada olup olmayacağı, maç öncesi yapılan değerlendirmeler sonucunda netlik kazanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading