Yandex Metrica

Fenerbahçe'de ayrılılık! Nazım Sangare'ye yol göründü

Fenerbahçe'de ayrılılık! Nazım Sangare'ye yol göründü

Antalyaspor'dan 2021/22 sezonunda Fenerbahçe'ye transfer olan Nazım Sangare, yaşadığı sakatlıklar ve form düşüklüğü nedeniyle beklenen performansı gösterememişti. Bu sebeple, Sarı-Lacivertli takımda geleceği belirsiz hale gelen Nazım Sangare'nin bu sezon kulüpten ayrılması bekleniyor.

Spor

10.05.2024, 16:50

Fenerbahçe'nin 2021/22 sezonunda Antalyaspor'dan transfer ettiği Nazım Sangare, yaşadığı sakatlıklar ve form durumu nedeniyle Sarı-Lacivertli takımda beklentileri karşılayamadı. Bu sezon için Sangare'nin takımdan ayrılacağı neredeyse kesin gibi görünüyor.

TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan Fenerbahçe paylaşımı TFF Başkanı Hacıosmanoğlu'ndan Fenerbahçe paylaşımı Haberi Görüntüle

GENİŞ KADRODA KAYBOLDU

Geçtiğimiz sezon diz bağları kopması gibi ağır bir sakatlık yaşayan 29 yaşındaki sağ bek oyuncusu, iyileştikten sonra istikrarlı bir şekilde sahaya dönememişti. Bu sezon da diğer oyuncular Ferdi, Samuel ve yeni transfer Mert Müldür'ün gerisinde kalan Nazım Sangare için Fenerbahçe'den ayrılma zamanının geldiği düşünülüyor.

Milli takım formasını 6 kez giyen sağ bek oyuncusu için Süper Lig'den tekliflerin geldiği ifade ediliyor. Kulüp yönetiminin de Nazım Sangare'ye kolaylık sağlayarak istediği takıma transfer olmasını sağlayacağı belirtiliyor. Bu adım, hem oyuncunun kariyerine yeni bir yön verme hem de Fenerbahçe'nin kadro planlamasına uygunluk sağlama amacını taşıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading