Yandex Metrica

Fenerbahçe tur için sahaya çıkıyor! Union Saint Gilloise maçının muhtemel 11'i

Fenerbahçe tur için sahaya çıkıyor! Union Saint Gilloise maçının muhtemel 11'i

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında bu akşam Kadıköy'de Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımını ağırlayacak. Teknik direktör İsmail Kartal'ın sahaya süreceği 11 şekillendi.

Spor

14.03.2024, 16:09

Ülkemizi Avrupa'da temsil eden tek takım olan Fenerbahçe, 3-0'ın rövanşında UEFA Konferans Ligi’nde Belçika’nın Union Saint Gilloise takımıyla İstanbul'da karşı karşıya gelecek.

Ülker Stadı'nda oynanacak müsabaka, saat 20.45'te başlayacak. Müsabakayı Portekizli hakem Joao Pinheiro yönetecek.

Temsilcimiz Fenerbahçe’ye tur için alacağı her türlü galibiyet, beraberlik, bir ve iki farklı mağlubiyet yetecek. Fenerbahçe'nin çeyrek final için sahaya çıkacağı karşılaşma Exxen platformu üzerinden canlı yayınlanacak.

Filistin Futbol Federasyonu'ndan FIFA'ya İsrail çağrısı: Derhal sonlandırın Filistin Futbol Federasyonu'ndan FIFA'ya İsrail çağrısı: Derhal sonlandırın Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NİN MUHTEMEL 11'İ

Livakovic, Osayi, Djiku, Oosterwolde, Ferdi, İsmail Yüksek, Fred, Ryan Kent, Szymanski, Tadic ve Batshuayi

Jayden Oosterwolde Galatasaray maçında oynayacak mı? Jayden Oosterwolde derbide olacak mı? Jayden Oosterwolde Galatasaray maçında oynayacak mı? Jayden Oosterwolde derbide olacak... Haberi Görüntüle

KİMLER FORMA GİYEMEYECEK?

Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Becao, Çağlar Söyüncü ve Joshua King'in yanı sıra Belçika'daki ilk maçta kart gören ve cezalı duruma düşen Rade Krunic, bu akşam forma giyemeyecek. Ayrıca, Avrupa listesine yazılmayan Mert Müldür, Serdar Dursun ve Serdar Aziz de bu akşam sahada olamayacak.

UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı final maçları ne zaman? 2024 Yarı finale hangi takımlar çıktı? UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı final maçları ne zaman? 2024... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE 268. KEZ SAHNEDE

UEFA Avrupa Konferans Ligi son 16 turu rövanş maçında bu akşam Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımını ağırlayacak Fenerbahçe, Avrupa kupalarında çıktığı 267 maçta 106 galibiyet ve 106 mağlubiyet yaşadı. Konferans Ligi'nde 16. maçına çıkacak Fenerbahçe, bu kulvarda daha önce yaptığı 15 maçta 11 galibiyet ve 4 yenilgi aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading