Yandex Metrica

Fenerbahçe transferi açıklıyor: İşte Livakovic’e ödenecek bonservis bedeli | FB transfer son dakika 

Fenerbahçe transferi açıklıyor: İşte Livakovic’e ödenecek bonservis bedeli | FB transfer son dakika 

Fenerbahçe'nin uzun süredir gündeminde olan Hırvat kaleci Dominik Livakovic için transfer süreci büyük ölçüde ilerliyor. Dinamo Zagreb'in Şampiyonlar Ligi'nde elenmesi sonrasında Livakovic'in takımdan ayrılma kararı aldığı belirtiliyor.

Spor

11.02.2024, 21:08

Fenerbahçe, uzun süredir gündeminde olan Dominik Livakovic'i kadrosuna katma konusunda büyük bir adım attı. Hırvat basını, başarılı kalecinin Fenerbahçe'ye transferinin artık çok yakın olduğunu duyurdu. Uzun süren görüşmeler sonucunda Fenerbahçe ve Dinamo Zagreb arasında Livakovic'in transferi konusunda anlaşma sağlandı. Bu anlaşmaya göre Livakovic'in İstanbul'a gelişi de netleşti.

Barış Alper'e Ada kancası! Galatasaray beklentisini açıkladı Barış Alper'e Ada kancası! Galatasaray beklentisini açıkladı Haberi Görüntüle

SON AŞAMAYA GELİNDİ

Fenerbahçe, uzun süredir takımın kaleci sorununa çözüm bulmaya çalışıyordu. Özellikle Altay Bayındır'ın performansındaki düşüş ve taraftarlar arasındaki eleştiriler, kaleci transferini hızlandırdı. Dinamo Zagreb'in Şampiyonlar Ligi'ne veda etmesinin ardından Livakovic, takımdan ayrılma kararı aldı. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Livakovic transferi konusunda önemli ifadeler kullanarak, kaleci transferinin başkan tarafından yürütüldüğünü ve son aşamalara geldiğini açıkladı.

Jose Mourinho'nun biletini kestiği isme sürpriz talip: 3 kulüp onu istiyor Jose Mourinho'nun biletini kestiği isme sürpriz talip: 3 kulüp onu... Haberi Görüntüle

İSTANBUL'A GELECEĞİ GÜN NETLEŞTİ

Dominik Livakovic'in İstanbul'a geleceği gün de netleşti. Hırvat basınına göre, Livakovic Çarşamba günü İstanbul'a gelecek ve sağlık kontrolünden geçtikten sonra Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacak. >Transferin tamamlanması için bazı detaylar olsa da, Livakovic'in Fenerbahçe'ye transferi kesinleşti.

Son dakika... Fenerbahçe'den 4 gollü galibiyet! Deplasmanda Lugano'yu yendi, tur için avantaj sağladı Son dakika... Fenerbahçe'den 4 gollü galibiyet! Deplasmanda Lugano'yu yendi, tur... Haberi Görüntüle

LIVAKOVIC KALECİ SORUNUNU ÇÖZECEK

Bu transferin ardından Fenerbahçe'nin savunma hattında ciddi bir güçlenme yaşanması bekleniyor. Livakovic'in başarılı kariyeri ve Hırvatistan Milli Takımı'ndaki deneyimi, Fenerbahçe'nin kaleci mevkisindeki zayıflığına çözüm olabilecek nitelikte görünüyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading