Yandex Metrica

Fenerbahçe transferde büyük oynuyor! Lewandowski karar verdi

Fenerbahçe transferde büyük oynuyor! Lewandowski karar verdi

Fenerbahçe'nin başına geçen tecrübeli hoca Mourinho, taraftarı heyecanlandırmaya devam ediyor. Sarı lacivertli ekip, hayalleri süsleyen bir golcünün peşine düştü. Mourinho'nun listesi doğrulsunda Fenerbahçe, dünyaca ünlü yıldız için Barcelona ile ilk teması kurduğu öne sürüldü. İşte detaylar...

Spor

11.06.2024, 10:10

Fenerbahçe, 99 puanla rekorlar kırmasına rağmen Süper Lig'i 2. sırada bitirerek şampiyonluğu ezeli rakibine kaptırdı. Gelecek sezon çalışmalarına erkenden başlayan sarı lacivertli ekip, dünyaca ünlü isim Jose Mourinho'yu takımın başına getirdi.

Görkemli bir imza töreninden sonra transfer çalışmalarına başlayan tecrübeli hoca, servis ettiği isimlerle taraftarı heyecalandırmaya başladı. 

Fenerbahçe'de gündeme gelen yıldızlardan biri, tüm taraftarların hayallerini süsleyecek bir oyuncu oldu.

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi rakibi kim olacak? İşte muhtemel rakipler Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi rakibi kim olacak? İşte muhtemel rakipler Haberi Görüntüle

ROBERT LEWANDOWSKİ

Polonyalı yıldız, Barcelona'dan ayrılmayı planlıyordu. Fakat iyi anlaşamadığı teknik adam Xavi'nin ayrılması ve yerine, Bayer Münih'ten eski hocasu Hansi Flick'in gelmesiyle kararında değişiklik olduğu iler sürülmüştü.

Sarı lacivertli ekibin herşeye rağmen Lewandowski'nin durumunu öğrenmek ve çok konuşulacak transferi mümkün kılmak için tüm imkanları seferber ettiği iddia edildi.

Bu yolda ilk adımın atılarak Barcelona ilk temasın kurulduğu öne sürüldü. Sarı lacivertlilerin, bu transferde hızlı hareket edip, olumsuz bir yanit gelmesi halimde farklı bir adaya yönelmek istediği belirtildi.

İsmail Kartal kalp krizi geçirdi mi? İlk açıklama geldi! İsmail Kartal kalp krizi geçirdi mi? İlk açıklama geldi! Haberi Görüntüle

İDDİALAR İÇİN AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe hakkında gelen soruyu yanıtlayan Robert Lewandowski, "Hiçbir şey bilmiyorum. Fenerbahçe benimle iletişime geçmedi." ifadelerini kullanmıştı.

İspanya basınında yer alan habere göre; Barcelona'da geleceği merak edilen ve adı Fenerbahçe ile gündeme gelen Robert Lewandowski için karar verildiKatalan ekibinde yeni teknik direktör Hansi Flick, Polonyalı yıldızın takımda kalmasını istedi.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0

Kübra Ak

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading