Yandex Metrica

Fenerbahçe transferde bombayı patlattı! Edin Dzeko ile anlaşıldı

Fenerbahçe transferde bombayı patlattı! Edin Dzeko ile anlaşıldı

Golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Edin Dzeko transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertliler, Boşnak golcü ile iki yıllığına anlaşmaya vardı. Edin Dzeko'nun birkaç gün içerisinde İstanbul'da olması bekleniyor.

Spor

23.01.2024, 21:03

Jorge Jesus'un ayrılığı sonrası yeni hoca arayışına giren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken sarı-lacivertliler, uzun zamandır peşinde olduğu Edin Dzeko'da mutlu sona ulaştı.

UEFA'dan Atilla Karaoğlan'a kritik görev! O Şampiyonlar Ligi maçında düdük çalacak UEFA'dan Atilla Karaoğlan'a kritik görev! O Şampiyonlar Ligi maçında düdük... Haberi Görüntüle

2 YILLIK ANLAŞMA TAMAM

İtalya Serie A ekiplerinden Inter'le sözleşmesi sona eren Edin Dzeko, serbest oyuncu statüsünde. Fenerbahçe, Boşnak golcünün menajeri ile yaptığı görüşmede 2 yıllık sözleşme konusunda prensip anlaşmasına vardı.

2024-2025 sezonu Fenerbahçe Beko maç programı 2024-2025 sezonu Fenerbahçe Beko maç programı Haberi Görüntüle

KISA SÜRE İÇERİSİNDE İSTANBUL'A GELECEK

Boşnak golcü, sarı-lacivertli yönetim ile görüşmek ve son detayalrı konuşmak için kısa süre içerisinde İstanbul'a gelecek. Son görüşmede pürüz çıkmazsa sözleşme resmiyete dökülecek.

Millilerin Galler ve Karadağ maçlarının statları belli oldu Millilerin Galler ve Karadağ maçlarının statları belli oldu Haberi Görüntüle

33 MAÇTA 9 GOL 4 ASİST

37 yaşındaki Boşnak golcü Edin Dzeko, geçen sezon Serie A ekibinde 33 maçta 9 gol 4 asistlik performans sergiledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading