Yandex Metrica

Fenerbahçe taraftarını korkutmuştu! Becao'nun sağlık durumu netleşti! Konferans'ta St.Gilloise maçında oynayabilecek mi?

Fenerbahçe taraftarını korkutmuştu! Becao'nun sağlık durumu netleşti! Konferans'ta St.Gilloise maçında oynayabilecek mi?

Fenerbahçe'de yaşadığı sakatlık sürecinin sonrasında haftalarca sahalardan uzak kalması ve Hatayspor karşılaşmasıyla sahalara geri dönen Rodrigo Becao 90 dakikayı sahada bitirememiş ve taraftarı endişelendirmişti. Deneyimli stoperin sağlık durumuna yönelik son durumu netleşti.

Spor

06.03.2024, 23:57

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında Hatayspor'u 2-0'lık skorla mağlup eden Fenerbahçe'de yıldız isim Rodrigo Becao haftalar sonra formayı terletme imkanı bulmuştu. Uzun bir sakatlık sürecinden dönen sambacı stoper maç sırasında kenara değişiklik işareti yapmış ve bu gelişmenin ardından oyundan alınmıştı. Becao'nun  sağlık durumu merak edilirken, son durumuda ortaya çıktı.

Arap medyası duyurdu! Fenerbahçe, Kante ile temasa geçti Arap medyası duyurdu! Fenerbahçe, Kante ile temasa geçti Haberi Görüntüle

BECAO'NUN BİR PROBLEMİ YOK

Becao'nun sağlık durumunda problem olmadığı ve tedbiren oyundan alındığı bilgisi kamuoyuna yansıdı. Brezilyalı savunmacı, İsmail Kartal'ın şans tanıması durumunda Konferans Ligi'nde oynanacak Union St.Gilloise maçında görev alabilecek durumda.

Galatasaray altyapısından yetişmişti... Mourinho hastası oldu Galatasaray altyapısından yetişmişti... Mourinho hastası oldu Haberi Görüntüle

10. HAFTADAN BU YANA SAHAYA ÇIKMAMIŞTI

Becao, 10. haftada oynanan Pendikspor karşılaşmasında yaşadığı sakatlığın ardından Fenerbahçe'nin 28. haftada oynadığı Hatayspor mücadelesine kadar olan sürede de sahalardan uzak kalmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading