Yandex Metrica

Fenerbahçe taraftarını, Jesus sert uyardı: Bunu bir daha yapmayın

Fenerbahçe taraftarını, Jesus sert uyardı: Bunu bir daha yapmayın

UEFA Avrupa Ligi B Grubu 5. maçında Fenerbahçe-Rennes ile 3-3 skorla berabere kaldı. Ancak kaleci Altay Bayındır'ın hatalı yediği goller maça damga vururken taraftarlar tepki gösterdi. Jorge Jesus, taraftarların Altay Bayındır'a yönelik protestolarına "Bugün Altay'a gösterilen tepki bana gösterilmiştir. Böyle bir ortamda bulunmak istemem" diyerek uyarıda bulundu.

Spor

23.01.2024, 19:59

Ülker Stadyumu'nda oynanan karşılaşma, Rennes 3-0 öne geçmesine rağmen oyundan düşmeyen Fenerbahçe'nin muhteşem geri dönüşüyle 3-3 sona erdi.

 Jorge Jesus "İlk yarıda rakibimiz çok etkiliydi. Majer oyundan düşünce, biz daha fazla boşluk buldu. Taktiksel pozisyonumuz daha iyi seviyeye çıktı. Top tuttuk. 3-0'dan sonra bir şeyler yapmamız gerekiyordu.

Son dakika... Fenerbahçe'nin yarı finaldeki olası rakibi belli oldu Son dakika... Fenerbahçe'nin yarı finaldeki olası rakibi belli oldu Haberi Görüntüle

"ALTAY'A GÖSTERİLEN TEPKİ BANA GÖSTERİLMİŞTİR"

Hakem son düdüğü çalmadan maç bitmiyor. Fenerbahçe gibi savaşan, inanan takımlara karşı oynuyorsanız, bu işinizi daha da zorlaştırıyor.

Taraftarlara sesleniyorum, oyuncular arasında ayrım yapmayın. Altay'a gösterilen tepkiler bana gösterilmiştir. Ben de böyle bir şey görmek istemem, böyle bir ortamda bulunmak istemem.

Zico'nun rekorunu kırmak tabii ki isterim. Çünkü bu kazanarak devam ettiğimizin bir göstergesi olur. Zico benim iyi bir arkadaşım. Bu rekorda onun adımlarını takip etmek benim için bir mutluluk." dedi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading