Yandex Metrica

Fenerbahçe, Süper Lig'den çekilmek için üyelerini çağırdı

Fenerbahçe, Süper Lig'den çekilmek için üyelerini çağırdı

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan ve Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu, iş birliği anlaşmasında yaptıkları konuşmalarda üyeleri 2 Nisan'da yapılacak olan ve konusu Süper Lig'den çekilme olan olağanüstü genel kurul toplantısına gelmeleri için çağrıda bulundu.

Spor

21.03.2024, 16:40

Trabzonspor - Fenerbahçe arasında oynanan maçın ardından bir karar alarak Trendyol Süper Lig'den çekilme için 2 Nisan'da olağanüstü genel kurul yapılacağını kamuoyuna duyurmuştu.

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan ve Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu, iş birliği anlaşmasında yapılan konuşmalarında üyelerine 2 Nisan çağrısında bulundu.

VAR polemiği resmiyet kazandı: Kayıtlar açıklansın VAR polemiği resmiyet kazandı: Kayıtlar açıklansın Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DEN ÜYELERİNE ÇAĞRI

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Burak Kızılhan 2 Nisan Salı günü yapılacak olağanüstü genel kurul toplantısına yönelik kongre üyelerine "Tüm üyelerimiz 2 Nisan'da Ülker Stadı'nda olmalıdır. Çok değerli mesajlar ve çok anlamlı destekler geliyor. Fenerbahçe yalnız değil ve asla yalnız kalmayacak. Bunu 2 Nisan'da görmüş olacağız" şeklinde konuşarak çağrıda bulunurken, Yönetim Kurulu Üyesi Sertaç Komsuoğlu ise "Camiamızdan bizleri destekleyen ve arkamızda duran paylaşımlar alıyoruz. İnanıyorum ki 2 Nisan'da yine en büyük katılımla olağanüstü genel kurulu gerçekleştireceğiz. En önemli mesajı genel kurul üyeleri verecek" diyerek Burak Kızılhan'ı destekledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Loading