Yandex Metrica

Fenerbahçe rota değiştirdi! Aubameyang yerine Brezilyalı yıldıza yakın takip...

Fenerbahçe rota değiştirdi! Aubameyang yerine Brezilyalı yıldıza yakın takip...

FIFA talimatları nedeniyle Aubameyang'ı ara transfer döneminde kadrosuna katamayacak olan Fenerbahçe, Tottenham'ın Brezilyalı yıldızına gözünü dikti.

Spor

23.01.2024, 20:28

Kahramanmaraş merkezli 'asrın felaketi' olarak nitelendirilen depremlerin ardından Süper Lig'de transfer dönemi uzatıldı. Fenerbahçe yönetimi tanınan bu sürenin ardından kolları sıvadı.

Premier Ligi radarına alan sarı lacivertli yöneticiler Aubameyang'ın yerine listenin ilk sırasına Lucas Moura'yı yazdı. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Brezilyalı yıldızı Tottenham kulübü gözden çıkarıdı. Londra ekibi, Lucas'ın sezon sonunda bitecek sözleşmesini uzatmama kararı aldı.

Chelsea'nin Gabonlu yıldızı Pierre Emerick Aubameyang'ın bu sezon 2 takımda oynamış olması nedeniyle 3. bir takıma ihtimali FIFA talimatları gereğince ortadan kalktı.

Branco, sevilla'ya gitti! En Nesyri transferinde son noktayı koyuyor Branco, sevilla'ya gitti! En Nesyri transferinde son noktayı koyuyor Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'DE LUCAS MOURA SESLERİ!

Tottenham forması giyen Lucas Moura'nın sezon sonu sözleşmesi sona eriyor ancak Fenerbahçe devre arasında kadrosuna katmak için elini çabuk tutuyor. Avrupa'nın büyük liglerinde transfer sezonunun bitmesinden dolayı Fenerbahçe'yi bu transferde zorlayacak bir kulüp bulunmuyor.

Fenerbahçe yönetimi Lucas Moura'yı bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmak istiyor. Tottenham'ın bu konuda sorun çıkarması beklenmiyor.

Real Madrid'den flaş imza! Yaşlı kurt ile devam Real Madrid'den flaş imza! Yaşlı kurt ile devam Haberi Görüntüle

JORGE JESUS FORMÜLÜ

Tottenham'ın kadrosunda düşünmediği Lucas Moura'yı ikna çabası transferin dönüm noktası olacak. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un transferdi tavrı Lucas Moura için belirleyici faktör olacak.

Lucas Moura vergiler düştükten sonra Tottenham'dan net olarak 2.9 milyon Euro maaş alıyordu. Fenerbahçe'nin bu rakama yakın bir teklifle 3 yıllık sözleşme önererek Lucas'ın kapısını çalacağı öne sürüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading