Yandex Metrica

Fenerbahçe Novak ve Pelkas'la güldü! Maç 2-0 sona erdi

Fenerbahçe Novak ve Pelkas'la güldü! Maç 2-0 sona erdi

Fenerbahçe, Kadıköy'de Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile karşılaştı. Sarı Lacivertliler 10. dakikada Novak ve 73. dakikada Pelkas'ın attığı gollerle maçı 2-0 önde tamamladı.

Spor

23.01.2024, 18:32

Süper Lig'in 19. haftasında Fenerbahçe, kendi sahasında Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi. 

Maçın ilk dakikalarından itibaren rakibi üzerinde baskılı bir oyuna imza atan Fenerbahçe, bir golünün ofsayt gerekçesiyle iptal edilmesinin ardından 10. dakikada fileleri havalandırmayı başardı. 

Sarı Lacivertlileri öne geçiren gol, 10. dakikada Filip Novak'ın ayağından geldi. 

Taraftarların maça pek ilgi göstermediği görülürken iki takım arasındaki mücadele karşılıklı ataklarla devam etti ancak ilk yarıda başka gol olmadı ve maçın ilk 45 dakikası Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğüyle noktalandı. 

İkinci yarı karşılıklı ataklarla heyecanlı anlara sahne oldu. Fenerbahçe'yi 2-0 öne geçiren gol, 73. dakikada Pelkas'ın ayağından geldi.  

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Sarı Lacivertliler maçı 2-0 önde tamamladı ve puanını 32'ye yükseltti. Bu galibiyetle moral bulan Fenerbahçe, 3 haftalık aranın ardından galibiyetle tanışmış oldu. 

Galatasaray'a transfer yasağı! FIFA cezayı kesti! Galatasaray'a transfer yasağı! FIFA cezayı kesti! Haberi Görüntüle

TAKIMLAR ŞU 11'LERLE MÜCADELE ETTİ

Sarı Lacivertliler maça şu 11'le çıktı: Berke Özer, Kim Min Jae, Attila Szalai, Bright Osayi Samuel, Filip Novak, Jose Sosa, Mesut Özil, İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş, Miguel Crespo, Serdar Dursun. 

Yeni Malatyaspor'un ilk 11'i ise şu isimlerden oluştu: Ertaç Özbir, Mustafa Eskihellaç, Semih Kaya, Sadık Çiftpınar, Wallace, Oussama Haddadi, Rayane Aabid, Mounir Chouiar, Adem Büyük, Didier N'dong, Benjamin Tetteh.

MHK başkanı kim olacak? Listede 4 aday var! MHK başkanı kim olacak? Listede 4 aday var! Haberi Görüntüle

TAKIMI ZEKİ MURAT GÖLE YÖNETTİ

Sarı-lacivertli takımda 5 futbolcu, Yeni Malatyaspor karşısında kadroya alınmadı.

Bireysel çalışmalarını sürdüren Altay Bayındır, tedavileri devam eden Ferdi Kadıoğlu ile Mergim Berisha, solunum yolu enfeksiyonu geçiren Serdar Aziz ve adalesinde ağrı bulunan Luiz Gustavo, kadroya dahil edilmedi.

Gribal enfeksiyonu atlatan Marcel Tisserand ise 2 maç sonra müsabaka kadrosunda yer aldı.

Beşiktaş derbisinden sonra teknik direktör Vitor Pereira ile yollarını ayıran Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ün ardından Yeni Malatyaspor karşısında da sahaya antrenör Zeki Murat Göle yönetiminde çıktı.

Ergin Ataman'dan sürpriz imza: Kulüp başkanı açıkladı Ergin Ataman'dan sürpriz imza: Kulüp başkanı açıkladı Haberi Görüntüle

"ALİ KOÇ İSTİFA" SESLERİ DEVAM EDİYOR

Sarı-lacivertli taraftarların bir bölümü, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor maçında yaptıkları tezahüratlarla tepki gösterdikleri başkan Ali Koç ve yönetimi istifaya davet etti.

Ülker Stadı'nda oynanan karşılaşma için tribündeki yerlerini alan taraftarlar, futbol takımının yaşadığı kötü gidiş nedeniyle başkan Koç ve yönetime tepkisini dile getirdi.

Fenerbahçe taraftarı, "Ali Koç istifa" ve "Yönetim istifa" şeklinde tezahüratlarda bulundu. Taraftarlar zaman zaman Mert Hakan ve İrfan Can Kahveci'ye de tepki gösterdi. 

Koreli taraftarlar Fenerbahçe'nin Güney Koreli oyuncusu Kim Min Jae'ye böyle mesaj verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading