Yandex Metrica

Sitede Ara

Fenerbahçe Mert Hakan Yandaş ile anlaştı mı? Mert Hakan Yandaş Fenerbahçe'den ayrılacak mı?

Fenerbahçe Mert Hakan Yandaş ile anlaştı mı? Mert Hakan Yandaş Fenerbahçe'den ayrılacak mı?

Süper Lig'in 37. haftasında Galatasaray'ı deplasmanda yenerek şampiyonluk umutlarını son haftaya bırakan Fenerbahçe'de yeni kadronun planları şimdiden yapılmaya başlandı. Yeni dönemde Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Mert Hakan Yandaş'ın takımdaki durumu merak ediliyordu. Son gelen bilgilere göre Mert Hakan Yandaş'ın sözleşmesi yenileniyor.

Spor

22.05.2024, 16:13

Süper Lig'in 37. haftasında Rams Park'ta Galatasaray'ı 1-0 yenen Fenerbahçe rakibiyle arasındaki puan farkını sona hafta öncesi 3 puana indirdi. Galatasaray galibiyetinden çok olayları ile anılan maçın ardından gözler son hafta karşılaşmalarına çevrildi. Fenerbahçe bir yandan şampiyonluk planları yaparken bir yandan da yeni sezonda takım için hazırlıklarına başladı.

Türkiye maçında sakatlanan Lewandowski'den Barcelona ekibine kötü haber Türkiye maçında sakatlanan Lewandowski'den Barcelona ekibine kötü haber Haberi Görüntüle

MERT HAKAN YANDAŞ FENERBAHÇE İLE ANLAŞACAK MI?

Fenerbahçe bu sene sonunda sözleşmesi sona eren Mert Hakan Yandaş ile sözleşme yenilemeye karar verdi. Oyuncu ve Fenerbahçe yönetimi bir araya gelerek yeni sözleşmede mutabık kaldı. Sözleşmenin detayları henüz bilinmezken imzaların sezon sonunda atılması bekleniyor. 

Bayern'den 30 milyon Euro'luk Japon takviyesi Bayern'den 30 milyon Euro'luk Japon takviyesi Haberi Görüntüle

MERT HAKAN YANDAŞ FENERBAHÇE'DEN AYRILACAK MI?

Mert Hakan Yandaş'ın Fenerbahçe ile sözleşmesini yenileyeceği iddia edildi. Orta saha oyuncusu için Fenerbahçe yönetimi kararını verdi. 29 yaşındaki futbolcununun sözleşmesi yenilenecek. 

Perez milli futbolcu Arda Güler ile özel görüştü! Gelecek sezon takımda... Perez milli futbolcu Arda Güler ile özel görüştü! Gelecek sezon... Haberi Görüntüle

MERT HAKAN YANDAŞ PERFORMANSI

Fenerbahçe'de bu sezon 27 maça çıkan Mert Hakan Yandaş'ın 3 gol ile 6 asistlik bir performansı bulunuyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0

Yorumlar (0)

Mehmet KARAKOCA

TRHaber.com - Spor


Loading