Yandex Metrica

Fenerbahçe krizin eşiğinde! Kasımpaşa karşılaşması öncesi 'sarı' alarm

Fenerbahçe krizin eşiğinde! Kasımpaşa karşılaşması öncesi 'sarı' alarm

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında Ülker Stadyumu'nda Kasımpaşa'yı ağırlayacak. İşte bu kritik karşılaşma öncesi merak edilen detaylar...

Spor

06.03.2024, 04:36

Fenerbahçe'de Kasımpaşa karşılaşması öncesinde 5 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Alexander Djiku, Michy Batshuayi, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski ve Cengiz Ünder, bu maçta sarı kart görmeleri halinde bir snraki hafta oynanacak Hatayspor karşılaşmasında forma giyemeyecekler.

Fenerbahçe ile Kasımpaşa, Süper Lig tarihinde bugüne kadar 41 kez karşı karşıya gldi. Bu müsabakalarda sarı-lacivertliler 33 galibiyet elde ederken, mavi-beyazlılar ise sadece 4 kez sahadan galip ayrıldı. Fenerbahçe'nin rakip filelere attığı gol sayısı 104 iken, Kasımpaşa'nın bu rakamı 37. Geçtiğimiz sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe, 2-0'lık skorla kazanmıştı.

Ali Koç'un başkan yardımcılığı teklifini reddetti! Ali Koç'un başkan yardımcılığı teklifini reddetti! Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'NİN İÇ SAHA PERFORMANSI

Fenerbahçe, bu sezon ligde iç sahada çıktığı 13 maçta 9 galibiyet elde etti. 3 kez berabere kalan ve 1 kez de yenilen sarı-lacivertliler, bu maçlarda rakip filelere 38 gol gönderdi. Ayrıca, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde evinde oynadığı 6 maçı da kazanmayı başardı.

Süper Lig'de 26 hafta sonunda 67 puan toplayan Fenerbahçe, en golcü takım unvanını elinde bulundruyor. 24 maçta 68 gol atan Fenerbahçe, hücum gücünü istatistiklere de yansıtarak liderlik koltuğunda oturuyor.

18 milyon Euro buhar oldu! Gedson Fernandes Beşiktaş'ın elinde kaldı 18 milyon Euro buhar oldu! Gedson Fernandes Beşiktaş'ın elinde kaldı Haberi Görüntüle

MAÇ BİLGİLERİ

Fenerbahçe ile Kasımpaşa arasındaki karlşılaşmayo Cihan Aydın yönetecek. Karşılaşma,  yarın (24.02.204) Türkiye saatiyle 19.00'da start alacak.

Millilerin Galler ve Karadağ maçlarının statları belli oldu Millilerin Galler ve Karadağ maçlarının statları belli oldu Haberi Görüntüle

KASIMPAŞA'DA ÖNE ÇIKAN OYUNCULAR

Kasımpaşa'da Haris Hajradinovic, bu sezon Süper Lig'de 26 maçta formayı terleterek 3 gol atmış ve 11 asist yaparak ligin asist krallığında zirvede yer almıştır. Ayrıca, takımın en golcü oyuncusu konumunda bulunan Aytaç Kara, 12 golle takımını sırtlamış durumda.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading