Yandex Metrica

Fenerbahçe-Konyaspor maçı hakkında son dakika kararı! Uçak kalkış yapamamıştı

Fenerbahçe-Konyaspor maçı hakkında son dakika kararı! Uçak kalkış yapamamıştı

6 Şubat Pazartesi günü oynanması beklenen Fenerbahçe-Konyaspor maçı, misafir takımı taşıyan uçağın 4 saat rötarlı kalkış yapması nedeniyle ertelendi.

Spor

23.01.2024, 22:18

Süper Lig'in 23'üncü haftasında yarın oynanacak (6 Şubat 2023 Pazartesi) Fenerbahçe-Konyaspor maçı, konuk takımın İstanbul'a gelememesi nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Yarın saat 20.00'de Ülker Stadyumu'nda Fenerbahçe ile mücadele edecek Konyaspor, hava şartları nedeniyle uçağın kalkış yapamaması üzerine İstanbul'a gidemedi. 

Konyaspor'un saat 16.35'de İstanbul'a hareket etmesi planlanan uçağı yoğun kar yağışı sebebiyle havalanamadı. Uçağın hareketi daha sonra 20.30 olarak güncellendi ama pistteki buzlanma nedeniyle kalkış yine gerçekleşemedi. 

Konyaspor'dan yapılan açıklamada, "Futbol A Takımımızı İstanbul'a taşıyacak uçak, Konya Havaalanı pistinde meydana gelen buzlanma nedeniyle kalkış gerçekleştirememiştir. Uçağın kalkış saati tekrar ertelenmiştir" denildi.

Fenerbahçe'de sevindiren haber! Djiku ve Joshua King hazırlıklara başladı Fenerbahçe'de sevindiren haber! Djiku ve Joshua King hazırlıklara başladı Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE-KONYASPOR MAÇI NE ZAMAN?

Kötü hava şartlarının devam etmesi üzerine yeşil-beyazlı kulüp yöneticileri maçın ertelenmesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) müracaat etti. TFF de başvuruyu kabul edip, Fenerbahçe - Konyaspor maçını ileri bir tarihe erteledi.

Çok sayıda Fenerbahçe taraftarı, sosyal medya hesaplarında Konyaspor kafilesinin uçak yerine neden otobüs kullanmadığı yönünde bu kulübe eleştiriler yöneltti. 

Konyaspor kafilesini taşıyan uçak, havaalanı pistinin temizlenmesi sonrası ancak saat 00:10 sularında havalanabildi. 4 saatlik rötarın ardından havalanan uçak, futbolcuları İstanbul'a ulaştırdı. 

Türkiye Futbol Federasyonu ise aynı saatlerde bir açıklama yayınladı ve Fenerbahçe-Konyaspor maçının 7 Şubat Salı günü oynanması kararı alındığını duyurdu. Buna göre, 6 Şubat Pazartesi tarihinde oynanması gereken fakat kötü hava koşulları nedeniyle ertelenen maç bir gün sonra, 7 Şubat'ta İstanbul'da oynanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading