Yandex Metrica

Fenerbahçe kafilesi İstanbul'a geldi! Binlerce taraftar havalimanına akın etti

Fenerbahçe kafilesi İstanbul'a geldi! Binlerce taraftar havalimanına akın etti

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup eden Fenerbahçe kafilesi, İstanbul'a geldi. Sarı-lacivertli kafileyi, havalimanında yaklaşık 2 bin taraftar tezahüratlarla karşıladı.

Spor

08.04.2024, 20:38

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında deplasmanda Fenerbahçe, Trabzonspor ile karşılaştı.

Olaylı geçen maçı Fenerbahçe 3-2 kazandı. Fenerbahçeli futbolcular, maçın ardından sahanın ortasında 3-2'lik skoru kutladı.

Bu esnada Trabzonsporlu taraftalar sahaya indi ve Fenerbahçelilere saldırdı. Araya giren güvenlik güçlerinin ardından futbolcular güçlükle tünelden içeri girebildi.

Karşılaşmanın ardından soruşturma başlatılırken TFF'den olaylara ilişkin açıklama geldi. 

Son dakika... Fenerbahçe üzdü: Sarı lacivertliler UEFA Konferans Ligi'ne penaltılarla veda etti Son dakika... Fenerbahçe üzdü: Sarı lacivertliler UEFA Konferans Ligi'ne penaltılarla... Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE KAFİLESİ İSTANBUL'A ULAŞTI

Müsabakanın ardından Fenerbahçe takımı uzun süre soyunma odasında bekledi. Fenerbahçe otobüsü, uzun bir süre bekledikten sonra gece geç saatlerde stattan ayrıldı.Fenerbahçe'de sarı-lacivertli taraftarlar takımlarını İstanbul dönüşünde Sabiha Gökçen Havalimanı'nda karşıladı.

Hakan Çalhanoğlu'dan milli takım açıklaması: Boş boş konuşuyorlar Hakan Çalhanoğlu'dan milli takım açıklaması: Boş boş konuşuyorlar Haberi Görüntüle

BİNLERCE TARAFTAR KARŞILADI

Maç sonunda yaşanan olaylar sebebiyle geniş güvenlik önlemleri eşliğinde Trabzon'dan kalkan özel uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen sarı-lacivertli kafileyi, burada yaklaşık 2 bin kişilik bir taraftar topluluğu karşıladı. Havalimanına saatler öncesinden gelen sarı-lacivertli taraftarlar, takımlarının çıkışıyla oyunculara tezahüratlarla moral verdi.

Beşiktaş'ta derbi krizi! Bu haber Fenerbahçe'ye yaradı Beşiktaş'ta derbi krizi! Bu haber Fenerbahçe'ye yaradı Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE ARMASI YERE DÜŞMEYECEK

Takım kaptanlarından Mert Hakan Yandaş, havalimanında taraflara yaptığı konuşmada, "Gecenin bu saatinde buraya geldiğiniz için hepinize teşekkür ederiz. Fenerbahçe arması sizlerin ve bizlerin olduğu hiçbir yerde yere düşmeyecektir. Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk ne kupa büyüklüğü. Bu sezonun sonu ne olursa olsun bu takımdaki herkesle gurur duyuyorum. Sizleri de çok seviyoruz." ifadelerini kullandı.

Futbolcular, teknik heyet ve yöneticiler taraftarları selamladıktan sonra kendileri için ayrılan otobüsle alandan ayrıldı.

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Recep KIYATSIL

TRHaber.com - Spor


Loading