Yandex Metrica

"Galatasaray Başkanı olacağım" dedi ve Fenerbahçe'ye rest çekti

"Galatasaray Başkanı olacağım" dedi ve Fenerbahçe'ye rest çekti

A Milli Takım ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman, profesyonel basketbolu bıraktıktan sonra Galatasaray'da başkan olmak istediğini açıkladı. "Bu kadar spor deneyimi ve kültür birikiminden sonra sonuçta ben aynı zamanda bir iş adamıyım. Profesyonel basketbolu bıraktıktan sonra hedefim Galatasaray Başkanlığı olduğu için Fenerbahçe ile çalışmam." şeklinde konuştu.

Spor

09.03.2024, 11:20

Ergin Ataman Panathinaikos, A Milli Takım ve gelecekteki planlarıyla ilgili kritik açıklamalarda bulundu.

Hürriyet'e konuşan Ataman, kariyerindeki üçüncü EuroLeague şampiyonluğunu Panathinaikos'ta yaşamak istediğini vurguladı ve "Anadolu Efes ile 2 kez üst üste şampiyon olunca 3. kez şampiyon olma isteği bende çok büyük baskı oluşturdu." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe - Hull City hazırlık maçı bugün mü, hangi kanalda? Fenerbahçe - Hull City hazırlık maçı bugün mü, hangi kanalda? Haberi Görüntüle

"HEDEFİM GALATASARAY BAŞKANLIĞI"

Profesyonel basketbolu bıraktıktan sonra hedefinin Galatasaray başkanlığı olduğunu dile getiren Ergin Ataman, "Bu kadar spor deneyimi ve kültür birikiminden sonra sonuçta ben aynı zamanda bir iş adamıyım. Profesyonel basketbolu bıraktıktan sonra hedefim Galatasaray Başkanlığı olduğu için Fenerbahçe ile çalışmam. Kendisine böyle bir hedef biçmiş ve Fenerbahçe’ye saygı duyan biri olarak Fenerbahçe ile çalışmam mümkün olmaz. Onlar da benim bu hüviyetimi bildikleri için hiçbir zaman böyle bir teklifle gelmezler. Benim için doğru olmaz." dedi.

Yapay zeka Galatasaray'ı ele geçirdi! Kombineler çalındı mı? Yapay zeka Galatasaray'ı ele geçirdi! Kombineler çalındı mı? Haberi Görüntüle

"BİZİM İÇİN BU BÜYÜK BİR HANDİKAP"

Ergin Ataman, milli takımdaki en büyük sorunun NBA'de oynayan oyuncuların kadroda olmaması olduğuna dikkat çekerek, "Başarılı olmak için hep birlikte buradayız. Çok iyi bir takımımız var. Ama en büyük sorunumuz NBA’de oynayan oyuncularımızın yokluğu. Bizim için bu büyük bir handikap. Onların milli takımda olup olmaması çok önemli." diyerek sözlerini noktaladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0

Buluthan AKAR

TRHaber.com - Spor


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading