Yandex Metrica

Fenerbahçe hocasını duyurdu! Şampiyonluk için geliyor...

Fenerbahçe hocasını duyurdu! Şampiyonluk için geliyor...

Geçen sene Jorge Jesus ile ligi 2. sırada bitiren Fenerbahçe'nin yeni teknik patronunu belli oldu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un geçtiğimiz günlerde "Camiayı iyi bilen Türk bir hoca ile çalışacağız" ifadeleri gündeme bomba gibi düştü.

Spor

23.01.2024, 21:03

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un ayrılığı sonrası yeni hocanın kim olacağı merak konusu oldu. Sarı-lacivertli kulübün başkanı Ali Koç, cumartesi günü gerçekleştirilen Olağan Mali Genel Kurul'da takımın başına camiayı iyi bilen bir Türk hocayı getireceklerini açıkladı. Bu doğrultuda gözler Ersun Yanal'a çevrildi.

Galatasaray'ın istediği yıldızı açıkladılar: Ayrılık onaylandı Galatasaray'ın istediği yıldızı açıkladılar: Ayrılık onaylandı Haberi Görüntüle

"ERSUN YANAL GERİ DÖNEBİLİR"

Sercan Hamzaoğlu'nun haberine göre İran ekibniden teklif alan kurt çalıştırıcı Ersun Yanal teklif için teşekkür etti ve düşünmek için süre istedi. Esteghlal Başkanı ile yaptığı zoom toplantısında takımın başına geçme teklifi alan Ersun Yanal, Esteghlal Başkanına teşekkür ederek düşünmek için süre istedi. Başarılı teknik adamın kararını yakında açıklayacağı öğrenildi.

Fenerbahçe - Hull City hazırlık maçı bugün mü, hangi kanalda? Fenerbahçe - Hull City hazırlık maçı bugün mü, hangi kanalda? Haberi Görüntüle

ŞAMPİYONLUK YAŞADI

2013-2014 sezonunda son şampiyonluğunu ve Fenerbahçe'nin en erken şampiyonluğu Ersun Yanal ile alan Fenerbahçe tecrübeli hocayı yakın markaja aldı. Ersun Yanal'a yakın isimlerden gelen bilgilere göre 61 yaşındaki başarılı hocanında Fenerbahçe'yi çalıştırmayı çok istediği öğrenildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading