Yandex Metrica

Sitede Ara

Fenerbahçe elindeki yıldızını Trabzonspor'a kaptırıyor! İki camia karşı karşıya geldi

Fenerbahçe elindeki yıldızını Trabzonspor'a kaptırıyor! İki camia karşı karşıya geldi

Son dakika haberleri... Fenerbahçe ile sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonunda ezeli rakip Trabzonspor'a gideceği konuşuluyor.

Spor

23.01.2024, 18:31

Bu sezon ortaya koyduğu performansla takımının en dikkat çekici ismi olan Ferdi Kadıoğlu'nun Fenerbahçe'nin yeni sözleşme teklifini kabul etmemesi ayrılık iddialarını güçlendirdi.

Sezon sonunda kontratı bitecek olan 22 yaşındaki yıldızın Süper Lig'in lideri Trabzonspor ile görüştüğü öğrenildi.

Abdullah Avcı'nın yakından ilgi gösterdiği yıldız oyuncunun şampiyonluğa yakın olan takımdaki forma giymeye sıcak baktığı iddia edildi.

Bu sezon 15 lig maçında forma giyen Kadıoğlu, 2 gol atıp 1 asist yaptı.

İtalyanlar onun peşinde! Okan Buruk Galatasaray'dan ayrılıyor mu? İtalyanlar onun peşinde! Okan Buruk Galatasaray'dan ayrılıyor mu? Haberi Görüntüle

FERDİ KADIOĞLU KİMDİR?

Trabzonlu bir baba ve Kanadalı bir annenin çocuğu olarak 7 Ekim 1999 yılında Hollanda'da doğan Ferdi Kadıoğlu'nun çocukluğu Arnhem kentinde geçmiştir.

Futbol hayatına aynı şehrin takımı Rijkerswoerd kulübünün altyapsında başladı. Henüz 8  yaşında olmasına rağmen topla yaptığı kıvrak hareketler ve çalım yeteneği Ferdi'yi altyapı takımlarında ön plana çıkardı.

NEC Nijmegen dikkatini çeken Kadıoğlu, 2008'de dahil olduğu Hollanda ekibinde 2016 yılına kadar forma giydi. Burada Hollanda milli takımı alt yaş gruplarına da seçilen genç oyuncu, toplam 18 kez milli formayı giymiştir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading