Yandex Metrica

Fenerbahçe'den stoper takviyesi! Milli futbolcu devre arasında kiralanıyor!

Fenerbahçe'den stoper takviyesi! Milli futbolcu devre arasında kiralanıyor!

Son dakika haberleri... Yeni sezona fırtına gibi giren Fenerbahçe'de defans bölgesine hamle geliyor. Jorge Jesus'un yönetimden bir oyuncu istediği belirtildi.

Spor

23.01.2024, 20:00

Fenerbahçe, devre arasında takıma takviye yapmak için harekete geçti.

Sarı-lacivertlilerin defans bölgesinde yaşanan eksikliklerden dolayı transfer yapma kararı aldığı belirtildi.

Yaz transfer döneminde listede bulunan Kaan Ayhan'ı yeniden gündemine alan Fenerbahçe'nin Jorge Jesus'un talimatı doğrultusunda yeniden teklif yapması bekleniyor.

İtalya Serie A'da Sassuolo forması giyen milli oyuncunun sağ stoper, ön libero ve sağ bek oynayabilmesi Jesus'un ilgisini çekti.

Bu sezon 9 maça çıkan 27 yaşındaki oyuncu için kiralama teklifinin yapılacağı öğrenildi.

Golden Boy 2024 adayları açıklandı: Litede 3 Türk isim var! Golden Boy 2024 adayları açıklandı: Litede 3 Türk isim var! Haberi Görüntüle

JORGE JESUS: OYNATABİLECEĞİMİZ STOPER YOK!

İstanbulspor ile oynanan maç sonrası açıklama yapan Jorge Jesus, takımdaki stoper eksikliğine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

Szalai'nin yerine sakatlıklardan dolayı oynatabileceğimiz stoper yok. Szalai bütün maçlarda oynadı, oyundan bile çıkmadı. Sakatlık limitinde oynuyor. Lige ara verilince de milli takıma gidecek ve orada da devam edecek. Ancak Szalai normal bir sporcu değil. Normalin dışında bir sporcu. Orta saha ve ön bölgede rotasyon yapabiliyoruz ama savunma için aynı şeyi söyleyemem. Peres ve Gustavo ne zaman dönecek bilmiyoruz. İki stoperden biri sakatlanırsa kimi oynatacağım bilmiyorum. Belki ben oynarım. Şaka yapıyorum, bir fikrim var.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading